Kennisplatform voor Oost Nederland

Uitreiking MVO Awards met Jacco Eltingh in Zutphen

Geplaatst op 7 februari 2017
Uitreiking MVO Awards met Jacco Eltingh in Zutphen

Successen mogen gevierd worden! Daarom organiseert Zutphen Scoort in samenwerking met Delta en Het Plein de MVO awards: een waardering ​voor ondernemers die zich sterk maken voor​ Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap. In het bijzonder hebben zij aandacht voor hun medewerkers. Jacco Eltingh is voor deze avond onze voorzitter.

Programma 14 februari
Vanaf 19.00 uur staan de deuren van Het Koelhuis in Zutphen open. Om 19.30 uur start het officiële programma. Jacco Eltingh reikt samen met Henk Hölscher, directeur Inntel Hotels Zutphen, winnaar Zutphen Scoort 2015/2016 én sociaal bevlogen ondernemer de MVO awards uit aan de winnaars. Jacco Eltingh weet als dubbelaar als geen ander hoe belangrijk teamwork en samenspel is. Uiteraard ontbreken zijn tips niet om samen een topprestatie neer te zetten en de kracht van sociaal ondernemen te benutten. Immers ‘matchpoints’ scoren, doe je samen! Aansluitend is er een mooie netwerkborrel met muzikale omlijsting door de Zutphense band Rockin’ Rose.

Finalisten
De vakjury heeft uit ruim 70 nominaties zes finalisten geselecteerd. De vakjury heeft een top 3 per regio op basis van een puntensysteem met toelichting gekozen. De ondernemers Burton Car Company, Ferrocal en GroenWerkXL vertegenwoordigen Zutphen-Brummen-Voorst. Voor de regio Lochem-Bronckhorst maken Inhetgroen, Kasper Vrielink Dakwerk en WEWI zich sterk in de finale. Per regio strijden drie finalisten om de MVO award en dinsdag 14 februari is de ontknoping.

Beoordeling
Van de finalisten zijn nominatievideo’s gemaakt waarop het publiek tot 1 februari heeft kunnen stemmen. De publiekstemmen tellen voor 40% en worden meegenomen in het eindoordeel door de vakjury. Na een zorgvuldige beoordeling door de vakjury op basis van de video, pitch en vragen van de juryleden aan de finalisten worden de winnaars voor beide regio’s bepaald.

Vakjury
De vakjury bestaat uit Jan Emmerzaal – voorzitter Cleantech Center Zutphen, Annelies de Jonge – voorzitter Dagelijks Bestuur Het Plein en wethouder gemeente Zutphen, Paul Seesing – voorzitter Dagelijks Bestuur Delta en wethouder gemeente Bronckhorst, Ellen Marks – collegelid van bestuur van Aventus, Dries Crama – ondernemer en voormalig voorzitter VNO-NCW Stedendriehoek, Christel Bouwman – manager dienstverlening Het Plein, Louis Verlaan – waarnemend directeur Delta en juryvoorzitter Henk Hölscher.

Welkom
De uitreiking van de MVO awards staat bol van hartverwarmende ervaringen door sociaal bevlogen ondernemers en inspirerende tips door avondvoorzitter Jacco Eltingh. Kortom: een onvergetelijke Valentijnsdagavond. U heeft de mogelijkheid om bij de uitreiking aanwezig te zijn. Aanmelden kan via de website.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: