Kennisplatform voor Oost Nederland

Van Mossel Kia van start in Zwolle

Geplaatst op 6 juli 2016
Van Mossel KIA Zwolle

De Van Mossel Automotive Groep heeft in december 2015 bekend gemaakt dat zij de Kia activiteiten van Autobedrijf Leerentveld B.V. in Zwolle per 1 juli zal gaan overnemen. Inmiddels heeft Van Mossel Kia Zwolle haar deuren geopend voor het publiek. Van Mossel Kia heeft reeds vestigingen in Apeldoorn en Hengelo. Door deze toevoeging behoort Van Mossel Kia tot de grotere dealers in het Kia netwerk.

Van Mossel Kia Zwolle
Van Mossel Kia Zwolle is per heden gevestigd aan de Oude Meppelerweg 2. Op deze locatie is een prachtig pand herrezen, welke volledig voldoet aan de nieuwste eisen van deze tijd en zorgt voor een ultieme beleving van het merk Kia. Een feestelijke opening staat overigens na de zomervakantie op de planning. Vanzelfsprekend is iedereen die de nieuwe vestiging eerder wil komen bewonderen en tevens wil profiteren van scherpe aanbiedingen, van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen. Een aantal vertrouwde “Leerentveld gezichten” aangevuld met nieuwe Van Mossel gezichten staan klaar om zowel bestaande als nieuwe klanten een rondleiding te geven.

Bas Huijzer, Commercieel en Operationeel Directeur Van Mossel Kia, is verheugd met de nieuwe vestiging in Zwolle: “Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en laten dit dan ook graag zien!”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: