Chef-koks zetten in oktober heerlijke mosselgerechten op het menu
De Zwolse restaurants verrijken in oktober hun menukaart met heerlijke mosselgerechten, want het is de Zwolse Mosselmaand! Kom jij ook smullen van deze delicatesse? Veertien chef-koks van de meest uiteenlopende cafés en restaurants zetten hun lekkerste mosselgerecht op de kaart voor jou!
Het is weer de tijd van het jaar. Hoe eet jij ze het liefst? Traditioneel of met een vernieuwende twist? Laat je verrassen. Bekijk de menukaarten van de deelnemende cafés en restaurants en boek (nog een keer) een tafeltje om te smullen van een heerlijk mosselgerecht.
De Mosselmaand is een initiatief van de Zwolse horeca, verenigd in de Zwolse Evenementen Organisatie van ZwolleFonds. Samen zetten deze Zwolse horecabedrijven en ZwolleFonds hun schouders onder een welkome en bruisende binnenstad. Ben jij er ook bij? Op het evenementenkanaal vind je het hele programma. www.gastvrijzwolle.nl
Tegelijk met de Zwolse Mosselmaand wordt ook BOKtober gehouden in Zwolle. Want mosselen en bokbier vormen een perfecte combinatie.
Mosselmaand deelnemers
- Wijnbar Oak
- Bistro de Zoete Inval
- Sukerieje
- Eendracht in de Hofvlietvilla
- Meneer Jan
- Las Rosas
- In den Hoofdwacht
- Grand Café Staatsman
- ‘t Swolsch Café
- Beautanica
- Salty Seafood
- The Dublin House
- Eetcafé de Kleine
- Bonabo Social Club