Kennisplatform voor Oost Nederland

Velco en Loogisch zorgen samen voor uw veiligheid

Geplaatst op 11 december 2020
Velco

Velco en Loogisch gaan hun jarenlange kennis en ervaringen bundelen. Hierdoor is het eenvoudiger om projecten door heel Nederland samen uit te voeren. Velco en Loogisch zijn goed op elkaar ingespeeld, de projecten die samen zijn uitgevoerd lopen soepel en de communicatie is zowel helder als nuchter (We blijven toch een stel tukkers).

Dit heeft als groot voordeel dat Velco en Loogisch snel kunnen schakelen naar de wensen van de klant. Als er werk wordt uitbesteed moet er worden gezorgd voor goede kwaliteit. Tevens hoort hier de snelheid van reageren ook bij. Velco heeft dit gevonden bij Loogisch en andersom. Dat is natuurlijk logisch…

In het verleden hebben er projecten plaatsgevonden waarin Loogisch en Velco gezamenlijk brandmel onderhoud, noodverlichting en blussers hebben geplaatst. Dit bleek een succesvolle zet, want de projecten werden goed uitgevoerd en de communicatie verliep soepel. Tevens vullen ze elkaars productportfolio aan voor het gemak van de klant. Zodat de klant beschikt over één aanspreekpunt wat zorgt voor efficiënte communicatie.

Velco houdt zich bezig met alles wat met brandveiligheid te maken heeft. Velco staat natuurlijk bekend om haar brandblussers, maar Velco doet sinds 1996 al veel meer dan dat. Velco is een gerenommeerd brandveiligheidsbedrijf met een landelijke dekking en ondersteunt de zakelijke markt bij het voorbereiden op, en handelen tijdens calamiteiten. Velco is een modern en innovatief brandveiligheidsbedrijf. Sinds 1968 is Velco gestart met de verkoop en het onderhoud van brandblussers en brandslanghaspels. Sinds 2000 maakt Velco ook ontruimingsplannen en vluchtwegplattegronden en vinden jaarlijks 6.000 BHVers hun weg naar Velco‘s BHV-oefencentrum. In de loop der jaren is Velco een volledige expert geworden in brandveiligheid.

Loogisch, al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner voor alle communicatie- en beveilingstechnieken voor met name de zakelijk markt. Henry richtte het bedrijf in 1990 op. Samen met zijn vader Bernard – eigenaar van Loohuis Installatietechnieken zag hij kansen op de markt van beveiliging en communicatie. Met alle ontwikkelingen rondom het internet bleek dit een goede zet. Al drie decennia richt het voormalige Loohuis zich met communicatie, IT, beveiliging en domotica op wonen, werken en de zorg. Vanaf april 2020 zijn ze verdergegaan onder de naam Loogisch. De nieuwe naam is een knipoog naar haar verleden en een positieve blik op de toekomst. Onder het mom: ‘laat techniek voor je werken’ wil Loogisch benadrukken dat ze het haar klanten met technische oplossingen gemakkelijk maakt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: