Kennisplatform voor Oost Nederland

Veldhuis Advies uitgeroepen tot Meest klantgerichte advieskantoor van Nederland

Geplaatst op 20 oktober 2023
Veldhuis Advies uitgeroepen tot Meest klantgerichte advieskantoor van Nederland

Financieel adviesbureau Veldhuis Advies uit Heerde is verkozen tot het ‘Meest klantgerichte advieskantoor van Nederland’. Tijdens de live finale in de belevingsstudio’s van First Impression in Tilburg, werden zij door het publiek tot winnaar verkozen. “We investeren al jaren enorm in het geluk en welzijn van onze medewerkers. Omdat gelukkige medewerkers worgen voor tevreden klanten. Dat dat nu ook op deze manier wordt gezien en gewaardeerd is heel mooi”, aldus Dick Vos, commercieel directeur bij Veldhuis Advies.

“Gelukkige en gezonde medewerkers zorgen goed voor hun klanten en zetten echt die extra stap. Dat leidt tot een grote klanttevredenheid en ook een wezenlijk andere band met de klant. Je krijgt een bedrijf waar mensen graag willen werken en dat doen met een enorme positieve en fijne energie. Zo is bij ons het aantal overuren, het verzuim en het verloop opvallend laag en de klantwaardering hoog: die schommelt al jaren rond de 9. Dat werkt heel prettig”, gaat Dick Vos verder.

Aanjagers

In de finale nam Veldhuis Advies het op tegen Sinior Hypotheken uit Hengelo (ov) en ABC Pensioen uit Hardenberg. Ook zij zetten in hun pitch (werk)geluk centraal, ieder op een eigen manier. “Een mooie ontwikkeling”, volgens Bob Veldhuis, algemeen directeur bij Veldhuis Advies. “Je merkt dat deze thema’s steeds breder worden opgepakt en je ziet dat bedrijven daardoor floreren. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen. Dat is trouwens ook wat wij graag doen en waarom we zo blij zijn met deze prijs: wij willen graag aanjagers zijn op dit gebied. Niet alleen zelf doen waar je in gelooft, maar ook andere bedrijven en ondernemers inspireren heel goed met hun mensen, klanten én de planeet om te gaan. Bovendien is dit een prachtige waardering voor de meer dan 80 toppers van Veldhuis Advies, want zonder hen hadden wij hier natuurlijk niet kunnen staan.”

VVP Advies Awards

“De VVP Advies Awards zijn in het leven geroepen om de mooie aspecten van de adviessector te belichten. Dat lukt al een aantal jaar heel goed op deze manier”, aldus hoofdredacteur en eigenaar van VVP Online Willem Vreeswijk, “Het is ook echt een prijs die door vakgenoten en het publiek gedragen wordt. Dat zie je aan alle voorbereidingen die vanaf het begin van dit jaar door alle mensen gedaan zijn, maar ook aan het aantal stemmen dat tijdens de live finale is uitgebracht. Je ziet echt dat mensen deze bedrijven een warm hart toedragen. We kijken weer uit naar de editie van volgend jaar.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: