Kennisplatform voor Oost Nederland

Verhuis – en nieuwbouwplannen voor Oude Monnink Motors!

Geplaatst op 14 maart 2017
Verhuis - en nieuwbouwplannen voor Oude Monnink Motors!

Na 50 jaar een vestiging te hebben aan de Noorderweg te Vroomshoop heeft Oude Monnink Motors plannen voor een nieuwbouw pand te Hengelo. Het nieuwe pand zal veel meer ruimte bieden, beter bereikbaar zijn en meer mogelijkheden bieden voor de toekomst. Benadrukt word dat er ook in het nieuwe pand de zogenoemde ‘Oude Monninkse’ gezelligheid aanwezig zal zijn in uitstraling en beleving!

Vandaag de dag is Oude Monnink Motors een begrip in het Oosten, het is de Authorized Harley-Davidson Dealer van deze regio. Zij groeien uit hun jasje en willen voorbereid zijn op de toekomst en dat vraagt om een nieuw pand op een nieuwe locatie!

Deze locatie is gevonden in Hengelo, en wel op het industrie terrein De Veldkamp aan de A1. Dit is tegenover de Ikea/Bauhaus aan de Rientjesoven. Een gemakkelijk te bereiken locatie die de Harley-Davidson zaak veel meer ruimte bied. Oude Monnink Motors zal hier gebruik van maken, door in het nieuwe pand, o. a. een mooie grote showroom te creëren. In de Showroom zijn de nieuwste modellen en motoren met ervaring te vinden. Naast de motoren is de showroom natuurlijk ook gevuld met Parts & Accessoires,  Motorclothes en van alles wat je bij een Harley-Davidson Dealer mag verwachten.

Ook de werkplaats zal geheel vernieuwd en vergroot worden met een max van 6 werkplekken waar de door H-D Unniversity opgeleide monteurs hun passie voor H-D kunnen uitleven.

Ook het welbekende North-East Holland Chapter Café met de daarbij behorende Oude Monninkse gezelligheid kunnen de klanten weer verwachten in het nieuwe pand. Qua uitstraling en beleving word er weer een mooie ruimte gecreëerd waar men met elkaar de passie kan delen en waar een kop koffie gedronken kan worden. Nieuw is dat hier op de zaterdagen en zondagen ook een hapje besteld kan worden. (De koopzondagen worden vooraf aangegeven).

Op een perceeloppervlakte van 3100 m2 zal Oude Monnink Motors hun nieuwe pand opbouwen. De uitstraling van het pand zal passen bij het merk van Harley-Davidson. De zwart – oranje kleuren en het opvallende logo kan men dan ook niet missen langs de A1. Met het nieuwe pand, bereid Oude Monnink Motors zich voor op de toekomst. En kunnen zij verder bouwen aan hun zaak die 50 jaar geleden is gestart!

Gedurende dit jaar zal Oude Monnink Motors de plannen realiseren en de opening is gepland in december 2017! Ben je nieuwsgierig, de koffie staat nog steeds klaar aan de Noorderweg in Vroomshoop.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: