Kennisplatform voor Oost Nederland

Vernieuwd Cijns opent pand, introduceert nieuwe website en beleeft vliegende start

Geplaatst op 15 maart 2017
Vernieuwd Cijns opent pand, introduceert nieuwe website en beleeft vliegende start

Vanaf 1 januari 2017 zijn de financieel/fiscaal adviesbureaus Cijns, WIJ Financiën en Veldwerk samen eensgezind doorgegaan onder de vlag van Cijns. Een professionele mijlpaal die op vrijdag 27 januari feestelijk is gevierd met een drukbezocht open huis in het representatieve pand van Cijns aan het Kanaalpad 69 in Apeldoorn. Eveneens werd de nieuwe website gelanceerd. Apeldoorn en verre omstreken heeft er een unieke dienstverlening bij.

Verbreding van dienstverlening Vanuit een gezichtsbepalende locatie aan het Kanaalpad 69 in Apeldoorn verbreedt Cijns met deze stap onder één dak haar dienstverlening tot drie terreinen: Belastingzaken, Vermogenszaken en Erfzaken. Met als overkoepelend motto ‘zeker van je zaak’. De drijvende krachten achter Cijns zijn Michel Esselink van Cijns, Marieke Veldkamp (voorheen Veldwerk Belastingdienstverlening) en Hans Bosch (voorheen WIJ Financiën).

Geïntegreerd advies in lijn met levenslijn
Cijns biedt door deze bundeling niet alleen fiscaal advies, maar koppelt dit in het belang van haar particuliere en zakelijke klanten ook aan advies over de overgang van vermogen in elke fase van een leven. Gericht op advisering tijdens het leven en daarna met een wakend oog op fiscaalvriendelijke vermogensoverheveling van de ene generatie op de andere. Na een leven beheert Cijns deze belangen onder de naam Erfzaken.nl. Dit is voortaan een label van Cijns op hetzelfde nieuwe adres. Kortom, advisering vanuit een relatie gebaseerd op betrokkenheid en vertrouwen en praktisch ingesteld.

Eén aanspreekpunt: snel antwoord
Klanten profiteren bij Cijns van een groter team, met meer specialisaties onder één dak. Nieuw is ook het voor klanten eerste aanspreekpunt Karin Lenderink. Zij beantwoordt elke vraag snel, duidelijk en correct. Cijns is bereikbaar op 055-5762524. Voor Erfzaken.nl geldt het nummer 055-3020202.

Zeer geslaagde officiële opening plus nieuwe website
Uiteraard hanteert Cijns ook een nieuwe huisstijl en website. De lancering daarvan viel feestelijk samen met de officiële opening van het Cijns pand op 27 januari. Tal van genodigden maakten de live gang van de nieuwe site tijdens het open huis mee. Deze site geeft een compleet en helder overzicht van alle geïntegreerde diensten van Cijns op het gebied van Belastingzaken, Vermogenszaken en Erfzaken. Voor meer informatie: www.cijns.nl.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: