Kennisplatform voor Oost Nederland

Verpakkingsevent Empack Relatiedagen biedt interactief platform voor verpakkingsuitdagingen

Geplaatst op 16 mei 2017
Verpakkingsbeurs Empack in Noord-Nederland gecombineerd met Technische Industriële Vakbeurs

Empack Relatiedagen, het netwerkevent dat op 20 en 21 september 2017 tegelijkertijd met Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg plaatsvindt, is de gelegenheid om verpakkingsuitdagingen met professionals uit verschillende verpakkingsdisciplines te bespreken. Ter voorbereiding op het event wordt een online ‘Ask the expert’ platform opgezet waarop prangende verpakkingsvragen kunnen worden voorgelegd.

De onderwerpen verpakken, verpakkingen, verzenden, technologie toegespitst op verpakken en de voedings- en zuivelindustrie zijn de belangrijkste speerpunten binnen de doelmarkt in Noord-Oost Nederland. Voor deze disciplines worden met de Empack Relatiedagen legio netwerkmogelijkheden geboden, waarbij het ‘Ask the expert’ platform een vooraanstaand forum is. Voorafgaand aan de vakbeurs wordt exposanten op dit platform reeds de gelegenheid geboden online de verpakkingsvraagstukken te bekijken. Tijdens het event worden er verschillende zogeheten speeddate-sessies gehouden waarin de belangrijkste verpakkingsuitdagingen van bezoekers aan bod komen.

Netwerken met verschillende belanghebbenden uit de verpakkingsindustrie
Onderscheidend aan Empack Relatiedagen is dat aandacht wordt besteed aan netwerken in de gehele verpakkingsketen. Het gaat niet alleen om de relatie tussen exposant en potentiële klant, maar er is ook aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling. Zij komen op 19 september op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een golf business event, dat op 19 september 2017 in de omgeving van Hardenberg wordt georganiseerd. De twee daaropvolgende dagen zijn volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en bezoekers, maar ook tussen bezoekers onderling. Bezoekers van de Technische Industriële Vakbeurs zijn hier ook van harte welkom en kunnen vanuit het technische platform een bezoek brengen aan het verpakkingsplatform en vice versa.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: