Kennisplatform voor Oost Nederland

Verpakkingsevent Empack Relatiedagen viert debuut in Hardenberg met focus op beleving

Geplaatst op 14 september 2017
Verpakkingsbeurs Empack in Noord-Nederland gecombineerd met Technische Industriële Vakbeurs

Verpakkingsevent Empack Relatiedagen opent over een week voor het eerst haar deuren in Evenementenhal Hardenberg. In combinatie met Technische Industriële Vakbeurs maken in totaal ruim 250 exposanten op 20 en 21 september hun opwachting. Ook geven meer dan 50 gastsprekers interactieve seminars en informatieve lezingen. De combinatie van TIV en Empack Relatiedagen maakt een feit van het eerste samenwerkingsproject tussen Easyfairs en Evenementenhal.

Meer dan 50 gastsprekers in 4 theaters
Een belangrijk speerpunt is kennisdeling. Daarom lanceert de organisatie dit jaar maar liefst vier kennistheaters op de beursvloer. In totaal komen meer dan 50 gastsprekers aan het woord, waaronder Mark Oude Luttikhuis en Bart Oude Luttikhuis (DéDutch en het Foodatelier) over ‘Vernieuwing binnen verpakken, hoe pak je dit aan?”. Daarnaast vinden in de overige 4 theaters lezingen plaats van onder andere Richard van der Linde (FTNON), Herbert ten Have (CEO Delft
Robotics), Erik Pekkeriet (Senior Programmamanager Agro-Food Robotics bij Wageningen University & Research), Wouter de Heij (CEO TOP) en Eddie Mennen (Managing Director Yaskawa).

B2B Matchmaking Event
Nieuwe leads verzamelen is vaak de nummer één reden voor een exposant om deel te nemen aan een vakbeurs. Aan de organisatie de taak om hier de juiste faciliteiten voor te bieden. Het B2B Matchmaking event speelt hier op in, doordat er een uitgebreid aanbod is qua exposanten en doordat het interactieve platform vooraf al de gelegenheid biedt om afspraken in te plannen. Exposanten stellen zich in aanloop naar het event beschikbaar en bezoekers kiezen zelf de juiste deelnemers uit om de verpakkingsuitdagingen die zij hebben te bespreken. Uiteindelijk zorgt dit voor een win-win situatie tijdens de vakbeurs.

Combinatie met TIV
TIV 2017 start een dag eerder en wordt op dinsdag 19 september om 12.30 uur voor exposanten geopend. Tijdens deze openingsact werken vier vooraanstaande technologieën binnen de maakindustrie samen. “Meer gaan we nog niet verklappen, maar het belooft echt heel interessant te worden”, zegt Gertjan Lammers namens de organisatie. Aansluitend gaat de beurs om 13.00 uur open voor bezoekers. Lammers kijkt uit naar de vernieuwde TIV in Evenementenhal Hardenberg.

Openingstijden Empack Relatiedagen
Empack Relatiedagen vinden tegelijkertijd plaats met de Technische Industriële Vakbeurs. Kijk voormeer informatie over het programma en deelnemers op de website. Op 20 & 21  september is Evenementenhal Hardenberg geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door vooraf online in te schrijven. Met één toegangsticket kan men beide beurzen bezoeken.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: