Kennisplatform voor Oost Nederland

Veteranen Meet & Greet Twente 2016

Geplaatst op 29 augustus 2016
Veteranen Meet & Greet Twente

We noemen ze dapper, onverschrokken en daadkrachtig. Op vele plekken in de wereld hebben zij zich ingezet voor het belangrijkste recht dat er is: het recht op vrijheid, vrede en veiligheid. Tegelijkertijd zijn militairen ook gewoon mensen van vlees en bloed. Mensen met een gezin, met dromen en met angsten. De rode draad tijdens dit evenement is het wederzijds begrip en respect tussen de veteraan, zijn/haar achterban en de burgers.

De Veteranen Meet & Greet
De Veteranen Meet & Greet Twente op zaterdag 3 september staat in het teken van ontmoeting en dialoog. Bent u ook benieuwd welke missie op Generaal Van Uhm het meest indruk heeft gemaakt? Of hoe Majoor Kroon zich voelde toen hij tot Ridder der Militaire Willems-Orde werd geslagen? Hoe vond een familie dat hun vader/ moeder/ partner een half jaar zich heeft ingezet voor vrede en veiligheid, ver weg van huis en in gevaarlijke gebieden. Hoe heeft een familie zich staande wetende te houden in deze onzekere periode? U heeft op deze dag de unieke gelegenheid al uw vragen te stellen aan bekende en minder bekende militairen, veteranen en hun achterban.

Gevarieerd programma
De dag start met een besloten reünie voor de veteranen en hun familie. Vanaf 12.00 uur is de Veteranen Meet & Greet geopend voor publiek en kunt u diverse stands en workshops bezoeken. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is voor hen een hindernisbaan en een speurtocht in het bos. En natuurlijk zijn er diverse militaire voertuigen te bewonderen. Afsluitend speelt het Kapel van de Koninklijke Luchtmacht.  Kortom: de eerste Veteranen Meet & Greet Twente belooft een buitengewoon bijzondere dag te worden.

Bekijk het programma en bestel snel hier uw kaarten!

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: