Kennisplatform voor Oost Nederland

Victa betrekt nieuw duurzaam pand in Borne

Geplaatst op 15 mei 2024
Victa betrekt nieuw duurzaam pand in Borne

Victa, marktleider in Business Intelligence oplossingen, heeft een grote stap gemaakt met de verhuizing naar een gloednieuw onderkomen in Borne. Na 11 succesvolle jaren aan de Demmersweg in Hengelo, heeft Victa haar intrek genomen in een modern en duurzaam pand aan de Rientjesoven.

Het nieuwe pand heeft een opvallende uitstraling en is zorgvuldig ontworpen om een ​​optimale werkomgeving te bieden voor het personeel. Naast ruime kantoren en vergaderruimtes is het voorzien van luxe voorzieningen zoals een eigen gym, game room en bar. Deze faciliteiten zijn bedoeld om het welzijn en de productiviteit van het personeel te bevorderen, waarbij een gezonde balans tussen werk en ontspanning wordt gestimuleerd.

Victa is trots op haar nieuwe thuis en ziet de verhuizing als een strategische stap in haar groeiplan. Het pand weerspiegelt niet alleen de toewijding van Victa aan duurzaamheid, maar ook aan het creëren van een inspirerende werkomgeving waar talent gedijt.

De verhuizing naar het nieuwe pand markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Victa, en het bedrijf kijkt uit naar een voortzetting van haar succesverhaal vanuit haar nieuwe thuisbasis in Borne.

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: