Kennisplatform voor Oost Nederland

Vierde editie van Better Safe Than Sorry in Gelredome Arnhem

Geplaatst op 8 augustus 2023
Vierde editie van Better Safe Than Sorry in Gelredome Arnhem

Woensdag 4 oktober is het Gelredome in Arnhem de locatie voor alweer de vierde editie van Better Safe Than Sorry, het congres dat Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert in samenwerking met het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland. 

Ondernemers worden op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken met betrekking tot de diverse vormen van cybercrime. De verwachting is dat ondernemers niet zozeer NIET met cybercrime te maken krijgen, maar dat de vraag meer is: wanneer krijg je ermee te maken?

Programma

In het programma komt een slachtoffer aan het woord, het cybercrimeteam van de politie vertelt wat je kunt doen om een aanval te voorkomen, Daniel Verlaan, techjournalist van RTL Nieuws maakt zijn opwachting en Mats Dekker laat zien hoe je verrekt eenvoudig in een kwartier een phishing-mail bouwt, bijna niet van echt te onderscheiden.

Voor de inwendige mens wordt (goed) gezorgd. Better Safe Than Sorry begint met de inloop vanaf 16.30 uur. Deze editie richt zich op ondernemers in de gemeenten van Gelderland-Midden. Ondernemers zijn met maximaal vier personen van hun bedrijf welkom. 

Het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden staan op de site van PVO Oost-Nederland: https://www.pvo-oostnederland.nl/agenda/better-safe-than-sorry-arnhem/.

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking op het gebied van (digitale) veiligheid in de provincies Gelderland en Overijssel. De drie eerdere edities hebben plaatsgevonden in de Vijverberg van De Graafschap, het Goffertstadion van N.E.C. Nijmegen en de Grolsch Veste in Enschede.

De trailer voor Arnhem:

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: