Kennisplatform voor Oost Nederland

Visser Nederland neemt de Julo groep over

Geplaatst op 3 maart 2023
Visser Nederland neemt de Julo groep over

Visser Nederland heeft per 1 februari alle bedrijfsactiviteiten van de Julo groep overgenomen. De Julo vestigingen in Enschede en Apeldoorn blijven doen waar ze goed in zijn maar gaan het beter doen waarvan wij vinden dat het hun klanten helpt. De dienstverlening en services aan de Julo en VOS Julo klanten zal uiteraard worden gecontinueerd, en zo mogelijk worden uitgebreid. Dit zal mede vorm worden gegeven door een intensieve samenwerking met de reeds bestaande vestigingen van Visser Nederland in Zwolle en Emmeloord.

Door deze overname kan Visser Nederland haar aandacht voor klanten nog beter richten, voortaan ook stevig in de regio Twente en de Achterhoek. Het vakmanschap en de expertise van de Julo teams sluit goed aan bij die van Visser Nederland. De totale dienstverlening en services worden daarmee op een krachtige wijze uitgebreid.

Voordelen van samenwerking

Deze krachtenbundeling leidt tot een aantal interessante voordelen voor zowel de klanten als de medewerkers van de Visser organisatie. De geografische dekking in Nederland wordt vergroot waardoor er sneller ingespeeld kan worden op de klant behoefte. Daarnaast zijn er voor huidige en nieuwe werknemers meer mogelijkheden om zich te blijven ontwikkelen, een aspect dat hoog in het vaandel staat bij de verdere ontwikkeling van de Visser Nederland organisatie.

Operationeel Directeur Christiaan Post is erg blij met deze overname: “We zijn erg trots op deze overname. Dit is een goede stap wat past bij de ambitie van de organisatie. Daarnaast geeft deze stap extra groeimogelijkheden voor onze vakmensen. Dat voelt goed.”

De Julo groep is gespecialiseerd in het onderhoud, wikkelen, repareren en reviseren van roterende machines en pompen. Daarnaast een bak ervaring in het balanceren van walsen, waaiers en wat al niet foutloos moet draaien. Deze specialisatie neemt het bedrijf volledig over. Bestaande Julo-klanten zullen binnenkort worden benaderd en geïnformeerd over de wijze waarop Visser Nederland de samenwerking hoopt uit te breiden voor een stevige toekomst.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: