Kennisplatform voor Oost Nederland

Visser & Visser start vestiging in Zwolle

Geplaatst op 16 november 2023
Visser & Visser start vestiging in Zwolle

Accountants- en advieskantoor Visser & Visser is een nieuwe vestiging in Zwolle gestart, met als kernploeg Harmen Dekker, Erwin Draaijer en Bert-Jan Westerink. Het drietal, dat al ruime ervaring heeft in de accountancysector, zal zich in de komende jaren toeleggen op het uitbouwen van de aanwezigheid en zichtbaarheid van Visser & Visser in deze nieuwe regio.

Harmen Dekker (35) brengt 13 jaar ervaring met zich mee en neemt de rol van vestigingsleider op zich. “Mijn focus ligt op het midden- en kleinbedrijf”, vertelt hij. “Ik heb altijd de drive gehad om ondernemers te ondersteunen. Het is mooi om de partner voor hen te zijn die trends en signalen oppikt en doorvertaalt naar hun situatie. Mijn nieuwe rol als vestigingsleider in Zwolle is voor mij persoonlijk een mooie kans om ook de bestuurlijke kant in te duiken en gezamenlijk aan iets moois te bouwen.”

Naast Dekker treedt Erwin Draaijer (44) toe tot het team. Draaijer heeft ruime ervaring in het accountancyvak. Hij ziet het als een uitdaging om te helpen bouwen aan de nieuwe vestiging en de klantenportefeuille. “Binnen Visser & Visser zal ik, naast het meehelpen bouwen aan het kantoor in Zwolle, ook een rol krijgen op gebied van kwaliteit”, legt hij uit. “Harmen en ik kennen elkaar goed, we hebben samen in het Management Team gezeten bij onze vorige werkgever. We weten wat we aan elkaar hebben en vullen elkaar goed aan. Met Bert-Jan hebben we een goed startteam, waarmee we samen aan deze nieuwe vestiging gaan bouwen.”

Het team wordt gecompleteerd door Bert-Jan Westerink (27), die al sinds 2015 werkzaam is bij Visser & Visser. “Ik krijg enorm veel energie van de plannen die we hebben met vestiging Zwolle. Ik heb de ambitie om me op deze nieuwe plek verder te ontwikkelen als de brede adviseur voor ondernemers. Binnen Visser & Visser kunnen we die rol uitstekend vervullen, gezien het brede palet aan dienstverlening en specialisaties die we bieden, van onder andere het automatiseren van bedrijfsprocessen tot aan- of verkoop van de onderneming.”

De keuze voor Zwolle als nieuwe vestigingsplaats is een bewuste. Draaijer: “Zwolle is in de afgelopen 25 jaar getransformeerd naar een bruisende plek. Het is een sterk groeiende regio met een rijke diversiteit aan mkb-bedrijven. Wij richten ons op ambitieuze ondernemers, die behoefte hebben aan een adviseur die op meerdere vlakken kan meedenken.”

Dekker ziet een dynamische werkomgeving voor zich waar medewerkers graag komen werken. “Ik wil van kantoor een plek maken waar mensen met plezier naartoe komen. We zijn volop bezig met ontwerpen en plannen om een plek als deze te creëren”, besluit hij.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: