Kennisplatform voor Oost Nederland

VolkerWessels Logistics Development verhuurt distributiecentrum in Huissen aan Hoevers Groep 

Geplaatst op 23 maart 2022
VolkerWessels Logistics Development verhuurt distributiecentrum in Huissen aan Hoevers Groep 

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Hoevers Groep voor haar nieuwe distributiecentrum in Huissen, strategisch gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

Het nieuwe onderkomen van Hoevers zal een totale oppervlakte krijgen van ca. 25.000 m² inclusief kantoorruimte en wordt met de installatie van een all electric verwarmingssysteem in combinatie met zonnepanelen een duurzame ontwikkeling. Partijen streven gezamenlijk naar het behalen van een BREEAM Excellent certificering. Hoevers Groep zal per oktober 2022 haar huidige activiteiten vanuit Arnhem naar Huissen verhuizen.

Hoevers Groep

Hoevers Groep, opgericht in 1924, is een third party logistics dienstverlener. Met de voorgenomen verhuizing consolideert Hoevers haar verschillende warehouses in de regio Arnhem en zal vanaf deze nieuwe locatie verschillende klanten gaan faciliteren.

De locatie

Begin 2021 kocht VWLD een perceel van bijna 4 hectare op bedrijventerrein Agropark II te Huissen in de gemeente Lingewaard. De locatie is strategisch gelegen tussen Arnhem en Nijmegen en op korte afstand van de A15. De architect van het project is Leferink architecten en de bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en in handen van VolkerWessels onderneming Systabo. VWLD is bij het ontwikkeltraject bijgestaan door Leopoint en commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking met Bridgegap.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: