Kennisplatform voor Oost Nederland

Vos Transport lanceert nieuwe website en kan door snelle groei direct chauffeurs plaatsen

Geplaatst op 3 juli 2017
Vos Transport Group ontvangt Award meest innovatieve logistieke dienstverlener

Afgelopen weekend is Vos live gegaan met een volledig nieuwe website voor de Nederlandse tak van de Vos Group met vestigingen in Deventer, Groningen en Ittervoort. Doel was een vooruitstrevende website te ontwikkelen in de transportwereld die past bij het bedrijf en haar ambities. Dit is in samenwerking met het Deventer Web & marketing bureau Wemessage volgens Vos zeker gelukt. De site vertoond op diverse plekken toepassingen die we volgens Vos nog niet eerder in de transportwereld hebben gezien en dit maakt, naast dat de site informatief is, dat deze ook visueel zeer attractief is. ‘’We zijn trotst op het eindresultaat.’’ Aldus Roy van Verseveld. Communicatie Manager van de Vos Group. Er is gekozen voor een format dat Vos Transport in eigen beheer verder kan ontwikkelen. Doel is niet alleen een mooie site neerzetten, maar ook het ontwikkelen van een informatie stroom met actuele ontwikkelingen richting de klanten van Vos door middel van Blogs. Denk hierbij aan de ontwikkelingen van het Deventer havengebied waar Vos nauw bij betrokken is en de verdere ontwikkeling door Vos van haar intermodale transporten richting Scandinavië. Er worden door Vos steeds meer trailers op de trein in Duisburg gezet om het overvolle wegennetwerk te vermijden en meer op een Green beleid in te zetten.

Het uitbreiden van het intermodale transport naar Scandinavië is ook een oplossing om de grote groei in het volume van bestaande klanten en klanten die graag met Vos willen gaan samenwerken verwerkt te krijgen. Door de speciale huckepacktrailers op de trein te zetten zijn de chauffeurs korter onderweg en kan hierdoor meer getransporteerd worden. Om de snelle groei aan te kunnen heeft Vos de nodige nieuwe Mercedes trekkers aangeschaft en momenteel  staan er in Deventer en Ittervoort een aantal splinter nieuwe wagens klaar om ingezet te worden. ‘’Vos zoekt daar dringend Nederlandse chauffeurs voor en dat is in deze tijd helaas niet makkelijk. Afgelopen week hebben we weer een paar nieuwe trekkers kunnen bemannen, maar dit is echter lang niet genoeg om de gevraagde volumes te kunnen verwerken die van ons gevraagd wordt.’’ Aldus Algemeen Directeur Jules Menheere. Het te kort aan chauffeurs is een algemeen probleem en wordt bij Vos mede veroorzaakt door uittredende chauffeurs door het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd als mede de genoemde snelle groei die Vos op dit moment doormaakt.

Vos is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd internationaal transportbedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in transporten naar Scandinavië, Duitsland, Groot Brittannië de Benelux, Frankrijk en Roemenië. Hierbij worden scherpe looptijden geboden via diverse modaliteiten. Op Scandinavië verzorgd Vos naast gewoon transport ook intermodaal transport doormiddel van het inzetten van huckepacktrailers. Vos is een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers en wil dit graag blijven. Investeren is hierbij een must om kwaliteit en een optimale service te kunnen blijven garanderen. De bedrijfsvoering van Vos is volledig toegespitst op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: