Kennisplatform voor Oost Nederland

Vrieling Adviesgroep opent kantoor in Zwolle

Geplaatst op 22 januari 2018

Vrieling Adviesgroep en De Graaf van Vilsteren zijn een samenwerking aangegaan om de klanten in Zwolle optimaal te kunnen bedienen. De Graaf van Vilsteren heeft zijn   verzekeringen overgedragen aan Vrieling Adviesgroep. De makelaardij blijft onder de vlag van De Graaf van Vilsteren.

Vrieling Adviesgroep groeit en heeft de laatste jaren steeds meer klanten in Zwolle gekregen. De overname van de verzekeringsportefeuille en de fysieke aanwezigheid in het huidige pand van de Graaf van Vilsteren biedt voor beide partijen veel kansen. Vrieling Adviesgroep met kantoren in Dedemsvaart en Hardenberg is erg blij met de samenwerking en de fysieke aanwezigheid op de prachtige locatie aan de Eekwal 31 in Zwolle.

De verzekeringsadviseurs van De Graaf van Vilsteren zijn overgenomen door Vrieling Adviesgroep en blijven in Zwolle werken. Ze krijgen daarbij versterking van adviseurs van Vrieling Adviesgroep. Vrieling  Vrieling Adviesgroep adviseert zakelijke en particuliere klanten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim.  Vrieling bedient nu hun Zwolse klanten vanuit hun nieuwe kantoor aan Eekwal 31 maar komt graag bij klanten thuis.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: