Kennisplatform voor Oost Nederland

Vtel en ICT Spirit intensiveren samenwerking

Geplaatst op 15 oktober 2018

Telecom specialist Vtel en ICT Spirit gaan samenwerken door elkaars krachten te benutten. “ICT en telecom hebben veel raakvlakken. ICT Spirit is sterk in IT-oplossingen passend bij de organisatie doelstellingen van de klant. Wanneer daar ook telecom bij komt kijken, werken wij samen met Vtel. Het omgekeerde gebeurt ook, daar waar Vtel IT-kennis nodig heeft schakelen zij ons in,” aldus ICT Spirit directeur Mark Leferink. Gerard Olde Olthof, directeur Vtel, vult aan: “Zo benutten we het optimale kennisniveau in beide bedrijven en heeft de klant de beste totaaloplossing.”

De directieleden van Vtel en ICT Spirit proosten op een succesvolle samenwerking. Voorheen verzorgde ICT Spirit telecomopdrachten bij klanten. Dat werk wordt sinds kort uitbesteed aan Vtel. “Voor onze klanten gaat het erom dat het goed geregeld is. En wij doen graag dat werk waar we uitmuntend in zijn. Daarom laten we de telecom over aan een goede specialist waar we prettig mee samenwerken,’ zo legt Mark Leferink de samenwerking met Vtel uit.

Zorgsector
Vtel biedt het telefonie cloud platform Vcare, waar onder meer een groot aantal huisartsenposten gebruik van maakt. Ook ICT Spirit is sterk in de zorgsector. Zo vullen beide organisaties elkaar goed aan, en komen soms zelf samen aan tafel bij de klant.

Over ICT Spirit, www.ictspirit.nl
ICT Spirit zorgt voor flexibele ICT-oplossingen passend bij de organisatiedoelstellingen van haar klanten. Als familiebedrijf in de ICT-sector in Oost-Nederland realiseren, beheren en adviseren zij over de ICT-omgeving van haar relaties. Onlangs werd ICT Spirit uitgeroepen tot beste IT-werkgever van Nederland. Onder meer in ‘doorgroei- en carrièremogelijkheden’ en ‘uitdaging in het werk’ kregen ze de hoogste score.

Over Vtel telecom, www.vtel.nl
Al
25 jaar richt Vtel zich op de fundamentele communicatiebehoeften van de klant met als doel hen nog dichter bij hun klanten te brengen. In een steeds complexer wordende communicatiemarkt is innovatie noodzakelijk en daarom zoekt Vtel altijd naar de beste oplossingen zodat zij ook de gebruiker dichter bij haar klanten kan brengen.
Niet door zomaar de oplossing te bieden waar om gevraagd wordt, maar door samen op zoek te gaan naar veilige, intelligente en betrouwbare bereikbaarheidsoplossingen die echt nodig zijn.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: