Kennisplatform voor Oost Nederland

Vue Enschede opent officieel haar deuren op 14 december

Geplaatst op 2 december 2022
Vue Enschede opent officieel haar deuren op 14 december  

Net voor de kerstvakantie ingaat opent Vue Enschede haar deuren voor het publiek. De nieuwe bioscoop is van alle gemakken voorzien om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden, namelijk de beste beeld- en geluidskwaliteit, DeLuxe ligstoelen, verse popcorn, een gezellige bar en veel aandacht voor hospitality. Voor wie niet kan wachten organiseert Vue Enschede op 12 en 13 december Sneak Peek dagen. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers voor slechts €5,- naar de film en alles wat Vue Enschede te bieden heeft ontdekken. Eveneens gaat de kaartverkoop van de populaire film Avatar: The Way of Water vanaf morgen van start (releasedatum 14 december).

De bioscoop, gevestigd in het centrum van Enschede, telt maar liefst 9 bioscoopzalen met daarin 660 DeLuxe ligstoelen. Dit zijn luxe elektrisch verstelbare leren stoelen waarin bezoekers een film kunnen kijken met de benen omhoog tot bijna ligstand, de ultieme ontspanning dus. Zeker in combinatie met de beste beeld- en geluidskwaliteit. Buiten de zalen om wordt er gezorgd voor een fijne sfeer met een gezellige bar en verse popcorn. 

Tijdens de Sneak Peek dagen op 12 en 13 december zal Vue Enschede alvast open gaan voor de echte enthousiastelingen. Zij kunnen voor deze dagen via de website een bioscoopkaartje aanschaffen voor maar €5,-. “We zijn enorm trots om eindelijk onze bioscoop in Enschede te mogen openen voor het publiek. We kunnen niet wachten om de eerste Enschedeërs feestelijk te verwelkomen tijdens de Sneak Peek dagen”, aldus Ron Sterk, CEO Vue Nederland. 

Meer dan 4.000 Enschedeërs hebben zich de afgelopen maanden aangemeld bij Vue om kans te maken op leuke filmprijzen, waaronder een Movie Pass, diners bij Fellini in Enschede, Vue Gift Cards voor 4 personen en film goodiebags. Ook maken zij allen kans op de hoofdprijs: een leven lang gratis film kijken bij Vue Enschede. De prijswinnaar zal op 1 december bekend worden gemaakt.  Daarnaast kreeg deze groep Enschedeërs vanaf 29 november als allereerste de kans om tickets te kopen voor de Sneak Peek dagen. Binnen een dag zijn er al 600 tickets verkocht, en de teller loopt nog.

Meer informatie over de bioscoop en de ticketverkoop is te vinden via https://www.vuecinemas.nl/ 

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: