Kennisplatform voor Oost Nederland

Westerveld stimuleert samenwerking en innovatie

Geplaatst op 16 mei 2017
Westerveld stimuleert samenwerking en innovatie

Ondernemerskoepel Westerveld (Havelte, Diever, Uffelte, Dwingeloo, Vledder e.o.) en Kennispoort Regio Zwolle ondertekenden maandag 15 mei een samenwerkingsovereenkomst. Hiermee kunnen ondernemers aangesloten bij de verschillende ondernemerskringen binnen de gemeente Westerveld snel en makkelijk terecht bij de juiste deskundigen op het gebied van innovatie en wordt het innovatienetwerk in de regio versterkt.

Ondernemerskoepel Westerveld
De ondernemerskoepel Westerveld vertegenwoordigt meerdere dorpskernen en ondernemersverenigingen. Deze kunnen dankzij de samenwerking nog makkelijker gebruikmaken van het innovatie-advies van Kennispoort Regio Zwolle. Roelof Berg, voorzitter van de ondernemerskoepel: “We werken al langer met Kennispoort Regio Zwolle samen bij het organiseren van bijeenkomsten. Deze overeenkomst is een goede stimulans om nog vaker samen op te trekken.”

Voordelen voor de businessclubs
Vraagstukken op het gebied van innovatie vereisen soms branche overstijgende kennis. “De samenwerking met verschillende businessclubs is een mooie kans om met andere ondernemers te spreken. Met de aansluiting met het innovatienetwerk van Kennispoort is het nog gemakkelijker om met innovatiepartners en andere in innovatie geïnteresseerden in contact te komen.” aldus Marius Woldberg, directeur Kennispoort Regio Zwolle.

Kennispoort Regio Zwolle
Kennispoort Regio Zwolle is hét innovatienetwerk in de Regio Zwolle dat zorgt voor (kruis)verbindingen tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid. Een onafhankelijk platform waar deskundigen innovaties van ondernemers professioneel en praktijkgericht vooruit helpen. Ondernemers met kansrijke innovatieve ideeën worden begeleid van idee tot realisatie. Eerder tekenden Kring Raalter Werkgevers, Ondernemersvereniging Ommen en Bedrijven Kring Hattem al een samenwerkingsovereenkomst met Kennispoort.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: