Kennisplatform voor Oost Nederland

Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen verhuisd naar Mercurion

Geplaatst op 20 september 2017
Wiggers Ross Advocaten Belastingkundigen verhuisd naar Mercurion

Op 1 april van dit jaar maakte Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen ‘de oversteek’: zij verhuisde van Mercurion 22 te Zevenaar naar Mercurion 20, alwaar ook Baston Wonen gehuisvest is.

Inmiddels zijn de 11 advocaten en de secretaresses van Wiggers|Ross helemaal gewend aan het nieuwe kantoorpand. De cliënten en overige bezoekers zijn erg enthousiast over de nieuwe locatie. Er is voldoende ruimte en dankzij de functionele indeling en inrichting is er een prettige werkomgeving ontstaan. Bijkomend voordeel is natuurlijk de zichtlocatie aan de A12. Neemt u de afrit Zevenaar dan komt u aan het pand voorbij. Mochten de advocaten van Wiggers Ross Advocaten I Belastingkundigen iets voor u kunnen betekenen, dan weet u ze dus (weer) te vinden!

Naast ondernemingen, instellingen en overheden biedt Wiggers Ross Advocaten I Belastingkundigen ook particulieren juridisch en fiscaal advies. Wij vinden het belangrijk dat wij met al onze cliënten op een lijn zitten; Wiggers Ross Advocaten I Belastingkundigen onderhoudt met al haar cliënten toegankelijk en persoonlijk contact.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: