Kennisplatform voor Oost Nederland

Wiltec presenteert de LineLazer ES 1000

Geplaatst op 5 mei 2017
Wiltec presenteert de LineLazer ES 1000

Wiltec presenteert de laatste innovatie binnen het Graco LineLazer programma: een volledig elektrische LineLazer. Deze nieuwe machine speelt in op de vraag vanuit de markt om ook een benzinevrije oplossing te kunnen gebruiken. Met deze volledig nieuwe markeringinstallatie is het mogelijk meer klussen schoner, stiller en veiliger te volbrengen. Ideaal voor het spuiten van lijnen in fabriekshallen, magazijnen op parkeerplaatsen en in alle gevallen waar een brandstofmotor niet gewenst is.

Binnen belijningen
De ES 1000 is volledig elektrisch, dat zorgt voor een groot aantal voordelen. Zo is er geen gasvorming en lawaai meer. Daardoor is het mogelijk om magazijnen, hallen en parkeergarages te belijnen waar dat voorheen niet kon, omdat het gebruik van een benzinemotor niet is toegestaan. Daarnaast kan de gebruiker stiller werken, wat het mogelijk maakt om op alle tijdstippen te werken.

Buiten belijningen
Ook buiten belijningen zijn mogelijk met de ES 1000. Deze machine is geschikt voor het belijnen van kleine parkeerplaatsen, voetpaden, fietspaden en nog veel meer.

De voordelen

  • binnen en buiten belijnen
  • geen stank of geluidsoverlast meer
  • geen benzinekosten
  • tot 200 liter per oplaadbeurt

De ES 1000 is voor zien van alle nieuwe Graco technieken en is zo een volwaardige LineLazer met extra voordelen. Dit apparaat wordt standaard geleverd met één accu, hiermee kan ongeveer 75 liter verf worden verspoten. Door een tweede accu toe te voegen is de capaciteit te vergroten tot maar liefst 200 liter verf.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: