Kennisplatform voor Oost Nederland

Wie wordt dé Mbo Uitblinker van 2017?

Geplaatst op 24 mei 2017
Wie wordt dé Mbo Uitblinker van 2017

ROC van Twente heeft dit jaar weer drie studenten genomineerd die kans maken op de titel Mbo Uitblinker 2017. Een Mbo Uitblinker is een student die tijdens de opleiding en stage uitzonderlijk goed heeft gepresteerd. Inmiddels is de stemcampagne in volle gang en proberen de drie genomineerden nu zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Jij stemt toch ook? Donderdag 8 juni wordt bekend gemaakt wie dé Mbo Uitblinker van ROC van Twente 2017 is.

Even voorstellen:

1280x850 Dominique

Dominique van Doorn, 24 jaar en student Ondernemer detailhandel.

Deze gedreven jongeman woont in Enschede en loopt stage bij Jumbo de Jong in Losser. Dominique is genomineerd omdat hij niet tevreden is met een 6, sociaal is, de docenten scherp houdt en zeker ook ondernemend is!

1280x850 Artemis

Artemis Shalchizadeh, 19 jaar en studente Verzorgende IG.

Deze zorgende jongedame woont in Glanerbrug en loopt stage bij Liberein, locatie Ariënshuis in Glanerbrug. Artemis is genomineerd omdat zij goed meedenkt en met mensen om kan gaan en wordt gezien als een volwaardige collega!

1280x850 Demi

Demi Moss, 19 jaar en studente Middenkaderfunctionaris infra.

Deze vrolijke meid woont in Hengelo en loopt stage bij Roelofs in Den Ham. Demi is genomineerd omdat ze een heel gedreven student is, ze haar klas motiveert, goede ideeën en goed werk levert en een echt mensenmens is!

Breng jouw stem uit!
Bekijk de filmpjes van Dominique, Artemis en Demi en stem vóór 8 juni op jouw favoriet! Dit kan op onze website. De studenten voeren zelf campagne, door o.a. posters op te hangen en gebruik te maken van social media.

Mbo Uitblinker verkiezing van ROC van Twente 2017
Op donderdag 8 juni wordt bekend wie van deze drie talentvolle studenten zich de Mbo Uitblinker van ROC van Twente 2017 mag noemen. Tijdens deze verkiezing vertellen de drie studenten in de vorm van een pitch waarom zij de Mbo Uitblinker moeten worden. Dan wordt ook bekend gemaakt welke student de meeste internetstemmen heeft gekregen. De internetstemmen tellen voor 50% mee en de overige 50% wordt bepaald door onze jury. In onze jury zitten Trudy Vos (lid van College van Bestuur), Koen Linders (Mbo Uitblinker van 2016 opleiding Verpleegkunde) en Jordy Morssink (HR Generalist IKEA Hengelo).

Landelijke verkiezing
Onze Mbo Uitblinker plaatst zich direct voor de landelijke Mbo Uitblinker verkiezing. Hij of zij gaat na de zomervakantie de strijd aan met studenten van andere ROC’s om de landelijke Mbo Uitblinker titel. De Mbo Uitblinker verkiezing wordt georganiseerd om te laten zien dat mbo’ers trots mogen zijn op hun studiekeuze en om te laten zien dat het mbo fantastische kansen biedt op de arbeidsmarkt.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: