Kennisplatform voor Oost Nederland

Zaterdag 11 juni 2022: HCI 100 Techniekfestijn in Hengelo

Geplaatst op 9 juni 2022
Zaterdag 11 juni 2022: HCI 100 Techniekfestijn in Hengelo

Aanstaande zaterdag, 11 juni, viert de Achterhoekse onderneming HCI haar 100-jarig bestaan met een spectaculair evenement: het HCI 100 Techniekfestijn. Iedereen die belangstelling heeft, is van 10.00 tot 16.00 uur welkom om te komen genieten van een interessant en gevarieerd programma. Plaats van handeling is het HCI-bedrijfsterrein aan de Kruisbergseweg 13 in Hengelo Gld.

Het HCI 100 Techniekfestijn biedt een uitgebreid programma voor jong en oud. Bezoekers krijgen een kijkje in de keuken en kunnen kennismaken met techniek in de breedste zin van het woord, onder meer aan de hand van boeiende demonstraties en rondleidingen door de betonfabriek en de showroom. Samen met meer dan 30 partners organiseert HCI leuke activiteiten, zoals proeverijen, 3D modellen in virtual reality, spectaculaire demonstraties, uitleg over techniek en vooral veel dingen om ZELF te doen. Grote blikvanger is een reuzenrad waarmee bezoekers Hengelo van 22 meter hoogte kunnen bekijken. Het complete programma is te vinden op de speciale website hci100.nl.

Passend slotakkoord

Eigenlijk had dit grote evenement al een jaar eerder plaats moeten vinden. Vanwege de toen geldende coronamaatregelen was dat helaas niet mogelijk. HCI heeft gedurende het jaar diverse activiteiten en acties georganiseerd om het jubileum te vieren met klanten en medewerkers. Het HCI 100 Techniekfestijn fungeert als een passend slotakkoord van het feestjaar.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: