Kennisplatform voor Oost Nederland

1300 zonnepanelen en grote verbouwing bij Vos Deventer.

Geplaatst op 22 maart 2016
transportbedrijf Vos in Deventer zonnepanelen

in de maanden November en December van het afgelopen jaar zijn er bij het transportbedrijf Vos in Deventer 1300 zonnepanelen op het dak van de loods geplaatst. Sinds begin van het jaar zijn deze operationeel en de eerste echte resultaten zijn nu bekend en deze zijn veelbelovend. Er kan namelijk naast het eigen gebruik ook veel energie terug worden gegeven aan de energiemaatschappij en het CO neutraal zijn van het kantoor in Deventer is hierdoor gerealiseerd. In deze eerste periode is er een hoeveelheid CO2 bespaart die gelijk staan aan 158.696 gereden kilometers!

Verbouwing
Vandaag is er gestart met de verbouwing van het kantoor pand in Deventer. Vos maakt al jaren en ook in de periode van de crisis een gestage groei door. Er wordt nog steeds kantoorpersoneel en chauffeurs aangenomen en om deze groei te kunnen faciliteren is uitbreiding noodzakelijk. Het faciliteren van werkplekken is één van de hoofdreden om te gaan verbouwen. We groeien letterlijk uit onze jas aldus Jules Menheere Managing Director Vos Expeditie B.V. in Deventer. De verbouwing zal uitgevoerd worden door bedrijven uit de regio Deventer. Doormiddel van de verbouwing wordt het pand volledig gemoderniseerd en wordt er extra vergaderruimte, verzorgingsruimte en 190 vierkante meter aan extra kantoorruimte gerealiseerd. Dit laatste zal moeten zorgen voor realisatie van een groot aantal extra werkplekken. Naast nieuwe werknemers een goede werkplek te kunnen geven is het op dit moment ook niet goed mogelijk om stagiaires goed te faciliteren en dit past niet binnen de bedrijfsfilosofie. ”We zijn een opleidend bedrijf en daar plukken we al jaren de vruchten van. We willen ervoor zorgen dat dit in de toekomst dit ook zo is en dat we na de zomer in samenwerking met de regionale transportopleidingen weer de nodige jongens en meisjes met interesse in transport een goede stageplek kunnen bieden. In de afgelopen jaren hebben hierdoor al diverse jongeren een vaste baan bij ons gekregen tot aan in het management aan toe. Kortom voor ons is dit een win win factor.” aldus Menheere.

Vos streeft er altijd naar haar klanten de meest optimale service te bieden en het creëren en invullen van extra werkplekken en investeringen op het gebied van duurzaamheid vormen hier volgens het bedrijf een onlosmakelijk onderdeel van.

Ontwikkelen
De verbouwing en het plaatsen van de zonnepanelen laten zien dat Vos Deventer constant bezig is met het vernieuwen en verder ontwikkelen van het bedrijf. Het bedrijf is uitgegroeid tot een middelgroot internationaal transportbedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in transporten naar Scandinavië, Duitsland, Groot Brittannië de Benelux, Frankrijk en Roemenie. Tussen de vestigingen in Roemenie, Cluij en Deventer zijn er meerdere malen in de week vertrekken waardoor er aantrekkelijke doorlooptijden kunnen worden geboden. Op Scandinavië verzorgd Vos naast gewoon transport ook intermodaal transport doormiddel van het inzetten van huckapacktrailers. Vos is een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers en wil dit graag blijven. Investeren is hierbij een must om kwaliteit en een optimale service te kunnen blijven garanderen. De bedrijfsvoering van Vos is volledig toegespitst op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: