Kennisplatform voor Oost Nederland

Zwolse Haringparty kiest goed doel

Geplaatst op 16 mei 2018

Op woensdag 20 juni 2018, van 18.00 tot 23.00 uur, wordt het Grote Kerkplein omgetoverd tot een haringplein. De Zwolse Haringparty is een heerlijk zomers netwerkevent. Met muziek, tenten en de ambiance van een feestelijke veiling waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel. De organisatie maakte onlangs het goede doel bekend.

Make-A-Wish
Dit jaar gaat de volledige opbrengst van de Zwolse Haringparty naar Make-A-Wish Nederland (regio Overijssel). Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.
De keuze voor Make-A-Wish Nederland is mede bepaald door de mogelijkheid die Make-A-Wish biedt aan individuele ondernemers om een wens uit de regio te adopteren, medewerkers en/of relaties erbij te betrekken of direct te sponsoren. Bijvoorbeeld omdat het product of dienst van de ondernemer goed aansluit bij de wens van een kind. Het aanhaken bij een van de wensen van de kinderen zorgt voor nog meer betrokkenheid bij dit goede doel. Inzet van de organisatie is om zoveel mogelijk wensen van deze kinderen/jongeren vervullen.

Doe mee
De organisatie nodigt ondernemingen/bedrijven uit dit initiatief te steunen. De Zwolse Haringparty is een business to business event. Langs de randen van het Grote Kerkplein worden tenten geplaatst, waar sponsors zich presenteren. Extra aandacht wordt besteed aan de verdeling van de tenten over het plein en de herkenbaarheid. Het centrale podium wordt zo geplaatst dat de zichtbaarheid vanaf de gehele event-locatie goed is. Twee grote schermen op het plein ondersteunen dit. Voor iedereen op het plein is goed te volgen wat op het podium gebeurd. Met een ‘Amerikaanse’ veiling wordt het vaatje haring per opbod geveild. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het sympathieke Make-A-Wish. Er zijn verschillende mogelijkheden om mee te doen.

De organisatie stelde diverse sponsorpakketten samen om de keuze voor de geïnteresseerde ondernemer gemakkelijk te maken. Ook maatwerk is mogelijk. Wil je meer weten, neem contact op via info@haringpartyzwolle.nl.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: