Kennisplatform voor Oost Nederland

ZZP Kennis(sen)dag – Maak van kennis (onderneem)kracht

Geplaatst op 25 januari 2017
ZZP Kennisdag

Welke kennis heb jij in huis waarmee je andere zelfstandige ondernemers kunt versterken? En welke kennis ontvang jij graag van je mede-ondernemers om jouw onderneemkracht te vergroten? Tijdens de ZZP-kennis(sen)dag komt de kennis van jou, van mede-ondernemers én van krachtige organisaties bij elkaar. Door het volgen van twee kennissessies en twee ervaringssesies komt die kennis naar je toe. Binnen één dag vergroot jij hierdoor je onderneemkracht en word je een betere ondernemer.

Ontdek alles over de gratis ondersteuning voor zzp’ers
Tijdens de ZZP-kennis(sen)dag vertellen overheden en kennisinstellingen over de ondersteuningsmogelijkheden waar jij als zzp’er gratis gebruik van kunt maken. Denk aan de subsidiemogelijkheden vanuit de provincie, begeleiding vanuit Kennispoort Regio Zwolle en ondersteuning op maat vanuit de gemeenten.

Leer van ervaren ondernemers en experts
Ervaren en succesvolle ondernemers en experts delen hun kennis over bijvoorbeeld sales en marketing, maar ook financieringsmogelijkheden en de kracht van innovatie en verdienmodellen.

Kies zelf de onderwerpen van je sessies
Na aanmelding zijn er zo’n tien kennissessies waaruit je drie kunt kiezen. Daarnaast kun je aangeven over welke onderwerpen je graag van ervaring wilt wisselen met mede-ondernemers.Alle kennis bij elkaar op KenniZZPlein

Op de ZZP-kennis(sen)dag volg je in totaal vier sessies, in groepen van maximaal vijftien zzp’ers. Zo heb je volop mogelijkheid om je vragen te stellen en met elkaar ervaringen uit te delen. Tussen de sessies door kun je je onderneemkracht verder vergroten op het KenniZZPlein. Hier staan alle partners van de ZZP-kennis(sen)dag met een stand met meer informatie over hun expertise.

ZZP-kennis(sen)dag: compleet met eten en drinken
De ZZP-kennis(sen)dag is een compleet verzorgd evenement, inclusief eten en drinken. Meld je op tijd aan, maximaal 150 zzp’er kunnen deelnemen aan deze dag. U kunt zich hier aanmelden.

ZZPKennissendagbanner

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: