Kennisplatform voor Oost Nederland

Agritechnica 2023: Heuver Banden bewijst haar landbouwspecialisme in samenwerking met MRL  

Geplaatst op 10 november 2023
Agritechnica 2023: Heuver Banden bewijst haar landbouwspecialisme in samenwerking met MRL

Op de Agritechnica 2023 in Hannover (12-18 november) laat Heuver Banden zien een échte landbouwspecialist te zijn. Op landbouwbandengebied is het aanbod enorm en dat kunnen bezoekers tijdens de beurs op verschillende manieren ervaren. Heuver Banden kiest ervoor om dit jaar op de stand van het merk MRL aanwezig te zijn; als exclusief distributeur voor een groot deel van Europa.  Met haar complete range past MRL perfect binnen het merkenportfolio van Heuver Banden. De uitgebreide kennis én verregaande service, waar Heuver Banden om bekendstaat, maken het plaatje compleet. 

Verregaande samenwerking – Samen sterk 

Al vanaf de start in 1966 is Heuver gespecialiseerd in landbouwbanden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een echte totaalaanbieder met een scala aan kwaliteitsmerken. Daaronder vallen onze eigen merken als Aeolus, Alliance, Barkley en MRL, maar ook merken als Michelin, Nokian en Trelleborg. Naast banden kan Heuver met haar eigen merk Bevri Wheels ook altijd de bijbehorende velgen leveren. Indien gewenst kunnen deze in Heuver’s eigen Service Center gemonteerd en zorgt Heuver voor een totaaloplossing voor haar klanten. “Tijdens de grootste landbouwbeurs ter wereld mogen we dus zeker niet ontbreken”, zegt Enno Schottert, Productmanager Landbouwbanden bij Heuver Banden. Dit jaar staan we aanwezig op de stand van het vooruitstrevende merk MRL. Te vinden in Hal 20 – Stand A02. 

Complete range 

“MRL is al ruim 60 jaar actief in de markt en staat bekend om kwalitatief goede banden voor een scherpe prijs”, vervolgt Enno Schottert. “Daarmee is MRL een prima alternatief naast de andere merken die we in ons assortiment voeren. In 2017 hebben wij MRL als nieuw merk aan ons portfolio toegevoegd. De laatste jaren heeft MRL flink aan de weg getimmerd. Zij neemt inmiddels een belangrijke positie in binnen de markt voor landbouwbanden. Bovendien hebben wij al veel positieve feedback van onze klanten mogen ontvangen. Het assortiment is op het gebied van landbouw- en agro-industriële nog nooit zó compleet geweest. Doorlopend wordt de productrange verder uitgebreid. Mede daarom staan we samen met MRL op de Agritechnica, waar we onze (potentiële) klanten graag te woord staan.”  

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: