Kennisplatform voor Oost Nederland

Apple Authorised Enterprise Reseller Pro Warehouse neemt Xando over

Geplaatst op 19 december 2022
Apple Authorised Enterprise Reseller Pro Warehouse neemt Xando over

Apple Authorised Enterprise Reseller Pro Warehouse en Apple Authorised Reseller Xando bundelen hun krachten. Pro Warehouse is al jaren de toonaangevende Apple-specialist in de zakelijke markt. Zij beschikken over het grootste Europese support- en engineerteam en een eigen warehouse voor de snelle levering van Apple hardware. Met Xando als bekende Apple Authorised Education Specialist en een grote klantenbase in de zakelijke markt, kunnen we van een nog grotere toegevoegde waarde zijn in de educatieve markt. Per 17 november zijn de aandelen van Xando overgedragen aan Pro Warehouse en per 1 januari 2023 gaat Xando formeel over in de naam en organisatie van Pro Warehouse. Alle medewerkers van Xando behouden hun functie en gaan mee naar de nieuwe organisatie.

De aanleiding voor deze overname is om met snelle leveringen van Apple-producten en een nog bredere ondersteuning van implementatie en support, de groei in de educatieve markt mogelijk te maken. Met deze overname realiseert Pro Warehouse een nieuwe markt om het gebruik van Apple-producten te stimuleren. Xando richt zich volledig op bedrijven, instellingen (B2B) en educatieve Apple-oplossingen (B2E) van studenten tot en met onderwijsinstellingen.

Digitaal onderwijs groeit snel. Interactieve mogelijkheden maken leren en kennis delen, boeiend en veelzijdig. De Apple Authorised Education specialisten van Xando garanderen de juiste keuzes, met als resultaat een probleemloze implementatie voor een moeiteloos dagelijks gebruik.

Iwijn: “De afgelopen zeventien jaar is Xando uitgegroeid tot een toonaangevende Apple Authorised Reseller met een zakelijke en educatieve focus. Het was een mooie reis naar dit moment, waar we nu een volgende stap gaan maken. Door de bundeling van de expertise van Pro Warehouse en Xando, kunnen we klanten nog beter en nog breder van dienst zijn. Doordat Pro Warehouse al veel verder is in zijn organisatie zal Xando en haar klanten hiervan gaan profiteren en Xando in staat stellen om verder te groeien. Daarnaast past het DNA van Pro Warehouse uitstekend bij het DNA van Xando, waardoor de klanten en de medewerkers direct een vertrouwd gevoel krijgen.”

Pro Warehouse is volledig gericht op Apple-dienstverlening en het leveren van Apple devices in de zakelijke markt. Als één van de 27 Apple Authorised Enterprise Resellers in de wereld én met 100% focus op Apple, is Pro Warehouse uniek in Nederland.

Mark van den Broek ziet de overname van Xando als een logische stap voor de toekomst. “De vraag naar Apple- producten in de zakelijke markt groeit stevig en zelfs sneller dan verwacht. We vinden het echter ook ongelofelijk belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren voor de jeugd om de digitaliseringsslag te maken. Door deze overname zijn we in de gelegenheid om dit te realiseren, met een prachtig team van vakkundige educatiespecialisten. Xando staat bekend om hun kennis en kunde op dit vlak, met een innovatieve kijk op Apple in de educatieve en zakelijke markt. Deze overname zal organisaties, scholen en educatieve instellingen zeker aanspreken, waar de vraag naar een goed functionerende en veilige digitale leeromgeving en werkplek onmisbaar is geworden. Samen met Iwijn Hendriksen en het enthousiaste team, hebben we nu volop de ruimte gecreëerd om aan die vraag te voldoen”. Juist nu is het belangrijk om de digitaliseringsslag voor educatie te maken, zodat onze toekomstige werknemers kunnen leren en werken met de tools waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen. Dus ook nu ben je voor advies, een goede ondersteuning en een snelle levering van Apple-producten bij Pro Warehouse aan het juiste adres. Want, denk je aan Apple op het werk, dan denk je aan Pro Warehouse.

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: