Kennisplatform voor Oost Nederland

Autoservice Vaassen wordt Autovakmeester Vaassen

Geplaatst op 26 februari 2024
Autoservice Vaassen wordt Autovakmeester Vaassen

Een nieuwe jas die beter laat zien waar we voor staan. Een heldere nieuwe naam en een moderne uitstraling die beiden exact weergeven wie we zijn en wat we doen. En daar zijn we bijzonder trots op. We blijven uw vertrouwde autobedrijf en als Autovakmeester staan wij garant voor de beste service, vakkundigheid en professionaliteit.

Een gevestigd autobedrijf met ambitie

Bij Autoservice Vaassen is de appel niet ver van de boom gevallen. De vader van Hermen heeft in het begin veel geholpen en geniet nu van zijn pensioen. “Maar gelukkig we zien hem nog vaak genoeg”: vertelt Hermen. En. Met alle nieuwe technieken blijft het vak ook uitdagend, en dat vinden wij hier het leukst. Gecompliceerde storingen staat bovenaan de lijst. Zeker Hermen zelf heeft zich hierin gespecialiseerd. Nu, in het nieuwe pand, met een moderne werkplaats met de mogelijkheden om alle soorten en maten voertuigen te onderhouden en te repareren, werd het tijd voor de volgende stap. Zeker ook door de komst van een derde monteur. Dus nu treedt Autoservice Vaassen toe tot Autovakmeester. Hiermee neemt zij de volgende stap in onderhoud voor alle merken auto’s. Een stap die haar ambitie bevestigd.

Autovakmeester Vaassen

Als onderdeel van de garageformule Autovakmeester tillen wij onze service naar een nog hoger niveau. Met 24/7 pechhulp en een nieuwe klantenkaart ontnemen wij onze klanten alle zorgen. Daarbij werken wij louter met A-merkonderdelen en krijgen onze autotechnici opleidingen in de nieuwste technieken.  Door deze kwaliteitsslag garanderen wij onze klanten zelfs 36 maanden garantie op onderdelen en arbeidsloon. Dat is het vertrouwde onderhoud wat wij onze klanten graag bieden. En garanderen. Per 1 februari zullen wij als Autovakmeester voor u klaar staan. Aangesloten bij de BOVAG en met het nieuwe Autovakmeester jasje aan.  Als altijd staat de koffie voor u klaar, en kunt u met een gerust hart en ieder merk auto bij ons terecht.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: