Kennisplatform voor Oost Nederland

Buropoint verrast medewerkers en realiseert haar eigen kantoor voor de toekomst

Geplaatst op 11 mei 2022
Buropoint verrast medewerkers en realiseert haar eigen kantoor voor de toekomst

Buropoint is voor velen een bekende naam in het Winterswijkse industrielandschap. Van oudsher bekend om zijn ICT-diensten en kantoorartikelen. Sinds een aantal jaren is  Buropoint zich sterk aan het door ontwikkelen naar een full-service partner op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Buropoint heeft de laatste banden met kantoorautomatisering vorig jaar opgezegd en richt zich volledig op het ontwikkelen en inrichten van kantoorlandschappen.

Met vaste partners zorgt het bedrijf voor mooie maatwerkoplossingen voor haar klanten. Van een enkele werkplek tot compleet ingerichte kantoorlandschappen met alle werkplekaccessoires. Het ontzorgen van klanten is een van de belangrijkste USP’s binnen de organisatie. Het team van Buropoint is in de projecten volledig gefocust op de klantbeleving. Hoe zorgen wij ervoor dat de klant zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden met het perfecte eindresultaat. Dat is voor ons de kick! 

Goed voorbeeld doet goed volgen
Na een interne verbouwing heeft Buropoint plaats genomen in het vernieuwde kantoor met showroom op de 1e etage van het bestaande kantoorpand te Winterswijk. Deze verbouwing is één van de speerpunten binnen de toekomstplannen van de dynamische organisatie Buropoint. Het vervolg is de signing en de buitenzijde van het pand.

Fijne werkomgeving en voorbeeldfunctie
Jarno Meijer, operationeel manager en projectadviseur bij Buropoint: “Ik vind het belangrijk dat wij met ons team werken in een prettige, sfeervolle en functionele werkomgeving die past bij onze organisatie. De inrichting van ons eigen kantoor moet een voorbeeld zijn om de diversiteit aan mogelijkheden voor onze klanten in beeld te brengen.”

Energiek, creatief en een tikkeltje eigenwijs
Het oorspronkelijke kantoor heeft plaats gemaakt voor een compact, toekomstbestendig kantoor met showroomfunctie. De energieke, creatieve en dynamische projectorganisatie Buropoint voelt zich helemaal thuis in de nieuwe omgeving.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: