Kennisplatform voor Oost Nederland

Carel Lurvink introduceert CaluCare; producten voor professionele handreiniging en -verzorging

Geplaatst op 16 december 2020
CaluCare

Carel Lurvink introduceert een complete lijn voor professionele handreiniging en huidverzorgingsmiddelen. Onder het nieuwe merk CaluCare brengt de Enschedese hofleverancier verschillende verzorgende crèmes, zepen, reinigers en dispensers op de markt. De middelen zijn biologisch afbreekbaar, bevatten geen oplosmiddelen of siliconen en voor de scrub wordt alleen gebruikgemaakt van 100% natuurlijke korrels, zoals maïs en walnootschillen.

Kwaliteit voor een scherpe prijs
Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment artikelen onder verschillende Calu-merken aan. Deze producten zijn kwalitatief net zo goed als de bekende A-merken, of zelfs beter, maar scherper geprijsd. De populariteit van deze merken onder de klanten van Carel Lurvink heeft meermaals geleid tot de vraag naar ‘eigen’ handreiniging. Een verzoek waaraan vanaf nu voldaan kan worden met de CaluCare lijn.

Caspar Lurvink, eigenaar en productspecialist bij Carel Lurvink: “We hebben de wensen van onze klanten meegenomen bij de ontwikkeling van de handreiniging. De eerste varianten zijn getest door een aantal organisaties en op basis van hun bevindingen zijn we gekomen tot de huidige samenstellingen. Niet alleen onze klanten zijn enthousiast, ook onze collega’s. Want nog voordat de artikelen goed en wel in onze webshop stonden, wisten zij deze producten al aan te bevelen én te verkopen!”

Handreiniging voor professioneel gebruik

Bij de introductie van CaluCare worden in eerste instantie drie soorten handreinigers aangeboden. Van een klassieke handreiniger voor het verwijderen van traditionele werkplaatsvervuilingen, zoals olie, vet, remvloeistof en roest, tot een extreem krachtige handreiniger voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen, zoals tweecomponentenlijm, verf en purschuim. Deze handreinigers zijn allemaal zeer huidvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Ze bevatten geen oplosmiddelen, zijn pH-neutraal en voor de scrub zijn alleen natuurlijke korrels, zoals silica, maïs en walnootschillen, gebruikt. De bijbehorende dispenser is eenvoudig in gebruik en voorkomt verspilling. Om de handen te verzorgen en beschermen is een huidverzorgende crème aan het assortiment toegevoegd. Regelmatig gebruik stimuleert het natuurlijke herstel van de huid.

Prijsvergelijking

Carel Lurvink kan voor organisaties kosteloos een vergelijking maken met de handreiniging die zij nu gebruiken. Naast de prijs per liter, worden zaken als het aantal handbewassingen meegenomen om tot een juiste berekening te komen. Bij interesse kan daarna een test op de werkvloer opgezet worden. Geïnteresseerden kunnen een aanvraag doen via de website van Carel Lurvink.

Over Carel Lurvink

Carel Lurvink is producent, totaalleverancier en kennispartner voor een schone en veilige werkomgeving. De organisatie levert o.a. schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen en is expert binnen diverse sectoren. De oorsprong van het familiebedrijf ligt in een borstelfabriek in Enschede die in 1893 werd opgericht door de naamgever van de onderneming, Carel Lurvink. Inmiddels wordt de organisatie geleid door de vierde generatie Lurvink. In 1993 werd het bedrijf bekroond met het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Sinds 2000 is Carel Lurvink gevestigd aan de Marssteden in Enschede. Vanuit een ruim 12.500 m2 groot magazijn wordt vrijwel elke bestelling snel uit voorraad geleverd. Naast twee fysieke locaties, Enschede en Hilversum, heeft Carel Lurvink een webshop, die toegankelijk is via www.carellurvink.nl. Bovendien kunnen klanten gebruikmaken van een bestel-app, voor extra bestelgemak.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: