Kennisplatform voor Oost Nederland

Carel Lurvink migreert webshop naar nieuw platform voor nog meer bestelgemak

Geplaatst op 5 augustus 2022
Carel Lurvink migreert webshop naar nieuw platform voor nog meer bestelgemak

Op donderdag 21 juli startte voor Carel Lurvink de migratie van de webshop naar een nieuw platform voor nog meer bestelgemak en een persoonlijke en professionele ervaring. De specialisatie in de sectoren Facility, Industry, Medical en Pharmacy & Food, wordt online nog verder doorgevoerd. Het Enschedese familiebedrijf vindt het belangrijk dat elke organisatie zich bij hen thuis voelt, ook op de webshop. 

Bij het bezoeken van de site landen klanten daarom direct op de speciaal voor hen ingerichte webshop. Op basis van data wordt – per sector – het juiste productassortiment getoond en kan men gemakkelijk en snel zoeken naar artikelen. Omdat voor veel organisaties de aanwezige kennis bij Carel Lurvink van doorslaggevend belang is, hebben de blogs en het kenniscentrum een prominentere plek gekregen op de nieuwe site. En komt een gebruiker onverhoopt toch op de verkeerde webshop terecht? Dan kan men zeer eenvoudig wisselen door links bovenaan de website de juiste sector te kiezen.

Maikel Smit, IT-Manager bij Carel Lurvink: “De eerste veranderingen zijn vooral gericht op de voorkant van de webshop. Dus dat wat de klant ziet als hij onze site bezoekt. De komende periode worden er aan de achterkant veel wijzigingen doorgevoerd. Dit zijn veranderingen die de bezoeker echt gaat merken, zoals snellere laadtijden en betere zoek- en filtermogelijkheden. Allemaal wensen die uit het klantonderzoek, dat we vorig jaar hebben uitgevoerd, naar voren zijn gekomen.”

Online bestelportal ‘Mijn Carel Lurvink’

“De volgende stap staat gepland voor dit najaar”, aldus Joris Krabbenborg, Marketing en E-Commerce Manager bij Carel Lurvink. “Ons online bestelportal Mijn Carel Lurvink wordt compleet vernieuwd en gepersonaliseerd. Klanten kunnen hier op dit moment hun bestellingen plaatsen, budgetten instellen en facturen en rapportages downloaden. De komende maanden worden hier veel opties aan toegevoegd.”

“De ‘Mijn-omgeving’ wordt een complete suite. Een plek waar klanten alle informatie en functionaliteiten vinden die zij nodig hebben. Zo is het, naast de eerdergenoemde opties, straks bijvoorbeeld zeer eenvoudig om producten te retourneren en de status hiervan in te zien. Ook kunnen gebruikers vanuit Mijn Carel Lurvink door de catalogus bladeren en belangrijke documenten, zoals veiligheidsinformatiebladen, werkplannen en productbladen, downloaden. En hebben wij informatie die voor de klant van belang is, zoals een goede aanbieding, een nieuw product of een interessant blog? Dan kunnen wij dit via Mijn Carel Lurvink delen. Eenmaal ingelogd krijgt de gebruiker hier automatisch bericht van.”

“Met recht een webshop waar we trots op mogen zijn. Ik nodig daarom iedereen, die op zoek is naar producten voor een schone en veilige werkomgeving, uit onze website te bezoeken via www.carellurvink.nl.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: