Kennisplatform voor Oost Nederland

Contict opent Het Slimme Werken Center

Geplaatst op 7 juni 2016
OLDENZAAL - opening Slimme Werken Center contict Masterphoto Foto: Emiel Muijderman EVM20160602

Met een gezamenlijke druk op een rode knop openden cabaretier Thijs Kemperink en Gerard Heskamp, directeur van Contict, afgelopen donderdag 2 juni Het Slimme Werken Center. “Dit is dé plek waar je volop inspiratie op kunt doen om nóg meer uit je werkdag te halen” aldus Gerard Heskamp.

Voorafgaand aan de opening en in het bijzijn van bijna 200 gasten gaf Gerard Heskamp allereerst een korte presentatie. Hierbij blikte hij terug op 10 jaar Contict. Ook gaf hij een toelichting op het concept achter Het Slimme Werken en Het Slimme Werken Center. Aansluitend zorgde Cabaretier Thijs Kemperink uit Albergen ervoor dat de gasten aan het lachen kwamen, waarbij hij niet naliet om met een knipoog in te gaan op Het Slimme Werken. De vele gasten konden vervolgens met eigen ogen het geheel verbouwde pand bekijken en door de mensen van Contict worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en technologieën met betrekking tot Het Slimme Werken.

Het Slimme Werken door Contict
Het Slimme Werken van Contict helpt evenwicht te brengen tussen afdelingen, collega’s, taken en vrije tijd. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat je altijd in contact blijft met je collega’s en fijn samen kunt werken. Wees bereikbaar wanneer jij dat wilt, waar je maar wilt en op de manier die bij jou past.

Fotobijschrift; opening Slimme Werken Center
Foto: Emiel Muijderman

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: