Kennisplatform voor Oost Nederland

Oldenzaals ICT-bedrijf Contict viert 15-jarig jubileum

Geplaatst op 28 juni 2021
Oldenzaals ICT-bedrijf Contict viert 15-jarig jubileum

Contict, de strategische ICT-partner van tal van bedrijven en organisaties in Noordoost-Nederland, viert haar 15-jarig bestaan. Bij deze mijlpaal staat het Oldenzaalse bedrijf de aankomende periode intern én samen met klanten en relaties uitgebreid stil.

Ontstaan als partner in tele- en datacommunicatie

Toen Gerard Heskamp in 2006 Contict oprichtte, lag de focus op tele- en datacommunicatie. Maar al snel werd de meerwaarde gezien van het altijd en overal kunnen beschikken over je zakelijke werkplek. Het ‘werken in de cloud’ zoals we dat nu kennen werd bij Contict daarom al in 2008 ingezet. Want efficiënt werken, dát wil Contict voor iedereen. En de afgelopen jaren heeft het Oldenzaalse bedrijf het dienstenportfolio steeds verder uitgebreid. Zo is de unieke combinatie tussen telecom en IT ontstaan. Juist door deze facetten te bundelen onderscheidt Contict zich ook vandaag de dag van haar concurrenten.

Contict, voor de ideale werkdag

De filosofie van het bedrijf is dat ICT in dienst moet staan van jouw manier van werken. Dat jij en je collega’s kunnen werken zoals jullie dat graag willen. Want niets is vervelender dan dat werkzaamheden worden geremd door ICT. Door de tools en mogelijkheden te combineren die daar perfect op aansluiten creëert Contict samen met klanten als Heracles Almelo, Boermarke en Bleckmann Groep al vijftien jaar de ideale werkdag. Dát noemen ze ‘Het Slimme Werken’. Want volgens Contict vind je de beste oplossingen niet alleen in de techniek, maar ook vooral in de beleving van de mensen die het gebruiken.

Full-service ICT-dienstverlener

Met het uitgroeien tot full-service ICT-dienstverlener hoopt het bedrijf óók de komende 15 jaar aan de start te staan van de ideale werkdag van professioneel Nederland. Samen met een hecht en groeiend team van bijna veertig collega’s is deze ambitie een fantastische stip op de horizon.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: