Kennisplatform voor Oost Nederland

Crazylabels is één van snelstgroeiende bedrijven in Nederland

Geplaatst op 29 november 2023

Crazylabels, een toonaangevend bedrijf in de labelbranche, heeft op donderdag 23 november de prestigieuze FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Met een indrukwekkende groei van 351% is Crazylabels nu officieel een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Michael Willems, de gepassioneerde Directeur van Crazylabels, nam trots de award in ontvangst en benadrukte het succes van het afgelopen jaar. In 2023 verwacht het bedrijf opnieuw een indrukwekkende groei van 100%. Recentelijk werd een opmerkelijk record gevestigd met de verzending van maar liefst 1200 pakketten in één week, wat de ongekende groei van het bedrijf onderstreept.

Volgend jaar staan er opwindende plannen op de agenda, waaronder een uitbreiding naar de Duitse en Franse markten. Het bedrijf wil haar portfolio verder diversifiëren om klanten een uitgebreid totaalpakket te bieden. Met deze ambitieuze stappen blijft Crazylabels een voorloper in de branche en versterkt het zijn positie als een dynamische speler op de markt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: