Kennisplatform voor Oost Nederland

Damsté en Dijks Leijssen samen verder

Geplaatst op 16 november 2020
Damsté en Dijks Leijssen samen verder

Damsté advocaten – notarissen en Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte gaan samen verder. De twee kantoren fuseren begin 2021 en gaan door onder de naam Damsté advocaten – notarissen.

De fusie past in de lijn van uitbreiding en internationalisering van Damsté. Eerder opende het kantoor al een vestiging in Amsterdam en met de fusie gaat nu ook een advocatenkantoor met een uitgesproken Duitse signatuur deel uitmaken van de onderneming. Zo kan Damsté advocaten – notarissen haar klanten nog beter adviseren over diverse (internationale) vraagstukken. Na de fusie in 2021 telt Damsté advocaten – notarissen in totaal 141 werknemers, van wie 48 advocaten, 2 Rechtsanwälte, tien (kandidaat-)notarissen en meer dan 20 paralegals.

Ook in de breedte verstevigt Damsté zich op deze manier en haalt het aanvullende specialismen in huis op het terrein van internationale grensoverschrijdende zaken in de volgende rechtsgebieden: vervoersrecht, faillissementsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en echtscheidingsrecht.

Daarmee biedt de nieuwe organisatie aanvullende diensten voor de klanten van Dijks Leijssen, zoals notariaat, letselschade, internationaal ondernemingsrecht, vastgoed en overheid. De klanten van Damsté advocaten – notarissen kunnen een beroep doen op Duitse Rechtsanwälte, die al ruim dertig jaar vooral gespecialiseerd zijn in het Duitse internationaal grensoverschrijdende recht en procederen naar Duits recht bij Duitse rechtbanken.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: