Kennisplatform voor Oost Nederland

Dion en Kennispoort Regio Zwolle tekenen samenwerkingsovereenkomst

Geplaatst op 8 september 2016
Dion en Kennispoort Regio Zwolle tekenen samenwerkingsovereenkomst

Dion groep en Kennispoort Regio Zwolle hebben op 6 september een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hiermee hebben beide partijen het netwerk versterkt. Dit geheel in lijn met het begrip dat binnen de Dion groep centraal staat: symbiose. Dit betekent het samenleven van verschillende organismen tot wederzijds voordeel.

Samenwerking
Het verbeteren van elkaars netwerk is volgens Harm Dries, algemeen directeur Dion, dan ook een van de redenen dat het bedrijf een samenwerking met Kennispoort Regio Zwolle is aangegaan. “Door samen te werken, maken we de lijnen tussen ondernemer en dienstverlener nog korter en dat komt zowel de organisaties als de ondernemers uit de Regio ten goede”, aldus Dries. De Dion Groep bestaat onder andere uit een salarisbureau, pensioenservices en vastgoed support. Het bedrijf denkt graag mee over vraagstukken op het gebied van het ontwikkelen van talent, mobiliteit, verzuim en arbeidsomstandigheden.

Kennispoort ziet de samenwerking daarnaast als een mooie toevoeging op het al bestaande netwerk. Directeur Marius Woldberg: “Kennispoort Regio Zwolle werkt met verschillende partijen uit de regio en organiseert regelmatig gezamenlijk bijeenkomsten. Kennispoort kijkt er naar uit dit ook met Dion te kunnen gaan doen.”

Verbindingen
Kennispoort is hét innovatienetwerk in de Regio Zwolle dat zorgt voor (kruis)verbindingen tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid. Een onafhankelijk platform waar deskundigen innovaties van ondernemers professioneel en praktijkgericht vooruit helpen. Ondernemers met kansrijke innovatieve ideeën worden begeleid van idee tot realisatie. Eerder tekenden Landstede groep, PEC Zwolle en Bedrijven Kring Hattem al een samenwerkingsovereenkomst met Kennispoort.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: