Kennisplatform voor Oost Nederland

Du Gardijn Verzekeringen neemt Quadrans Assurantiën over

Geplaatst op 1 november 2021
Du Gardijn Verzekeringen neemt Quadrans Assurantiën over.

Per 1 november wordt de portefeuille van Quadrans Assurantiën overgenomen door du Gardijn Verzekeringen. Hiermee versterkt du Gardijn de marktpositie in Oost-Nederland en past dit in de groeiambities van de organisatie. Eigenaar van Quadrans Assurantiën Serkis Genc zal zijn huidige- en toekomstige klanten blijven adviseren over risicomanagement en de bijbehorende verzekeringen.

Rowin du Gardijn:

“We zijn erg blij met de overname van de portefeuille van Quadrans Assurantiën. Dit past binnen onze groei ambities van de komende jaren en is onderdeel van ons doel om het meest data gedreven assurantiekantoor te worden van Oost-Nederland.

Met deze overname kunnen we onze slagkracht op de verzekeringsmarkt nog verder vergroten. Hierbij staat klantbelang bij ons altijd centraal, door geautomatiseerde processen en data gedreven inkoop willen wij onze klanten van de beste adviezen voorzien. We kijken uit naar de samenwerking met Serkis Genc.’’

Serkis Genc:

“Door de overname van onze portefeuille en de samenwerking met du Gardijn Verzekeringen, welke als een familiebedrijf een begrip is in de regio, zijn wij nog beter in staat om onze huidige- en toekomstige klanten volledig te ontzorgen op het gebied van risicomanagement en verzekeringen. De intensieve samenwerking binnen en met het professionele team zal ertoe bijdragen dat wij hierdoor onze focus nog meer op klant, klantbelang en risicomanagement kunnen leggen. Door de expertise en solide backoffice van du Gardijn Verzekeringen ben ik tevens in staat om het bedrijf Jonghuis Advies verder te laten ontwikkelen, mede doordat de diensten van deze bedrijven complementair aan elkaar zijn en gezamenlijke relaties hebben die volledig ontzorgd kunnen worden op het gebied van assurantiën, risicomanagement, milieu en verduurzaming. Ook ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met du Gardijn Verzekeringen.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: