Kennisplatform voor Oost Nederland

Eerstejaarsstudenten maken kennis met recreatiebranche

Geplaatst op 29 september 2022
Eerstejaarsstudenten maken kennis met recreatiebranche

Binnen een nieuwe samenwerking tussen het Deltion College en TopParken, krijgen studenten de kans om nader kennis te maken met het brede werkveld van Travel, Leisure & Hospitality. TopParken biedt hen de kans om in de dagelijkse praktijk de diversiteit van het werkveld te ervaren en vroegtijdig te ontdekken waar hun specifieke kwaliteiten liggen.

De eerste snuffelstage-periode loopt van 28 september tot en met 1 oktober 2022. Dit jaar krijgen 110 eerstejaarsstudenten de kans om in de praktijk te ontdekken waar hun interesses en kwaliteiten liggen. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het in- en uitchecken van vakantiegasten, het controleren van vakantiewoningen en faciliteiten en diverse werkzaamheden in het boekingssysteem Booking Experts. Daarnaast worden er verschillende schoolopdrachten uitgevoerd.

TopParken is enorm blij met de samenwerking met het Deltion College. Het geeft hen de mogelijkheid om toekomstige collega’s een kijkje te laten nemen in de mooie recreatiebranche. Op die manier kunnen de studenten vroegtijdig ontdekken waar hun kwaliteiten liggen. Mochten zij in een later stadium interesse hebben in een stage of baan bij de organisatie, dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: