Kennisplatform voor Oost Nederland

Opening unieke eventlocatie in Lichtenvoorde

Geplaatst op 20 april 2023
Opening unieke eventlocatie in Lichtenvoorde

Afgelopen zaterdag is Studio Boschlaan op Résidence Lichtenvoorde officieel geopend. De nieuwe eventlocatie in Lichtenvoorde is gericht op het organiseren van particuliere en zakelijke events. De glazen ruimte biedt plaats voor 30 tot 120 personen, is omringd door losstaande logies en is voorzien van een moderne keuken en diverse ondersteunende voorzieningen.

In mei 2022 is TopParken op Résidence Lichtenvoorde gestart met de bouw van Studio Boschlaan. Het betreft een glazen gebouw, wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en een inspirerende sfeer. De organisatie biedt diverse arrangementen en diensten aan voor het organiseren van particuliere events zoals verjaardagen en bruiloften en zakelijke events zoals meetings, presentaties en teambuildingdagen. Bij meerdaagse gelegenheden kunnen gasten gebruikmaken van de omliggende logies, recreatievilla’s of andere accommodaties.

Een woordvoerder van TopParken over Studio Boschlaan: ‘Résidence Lichtenvoorde ligt op een inspirerende, goed bereikbare locatie in de Achterhoek. Kortom; de perfecte plek voor events’. Hij vervolgt: ‘Het park is daarbij een goede basis voor een eventlocatie door het professionele team dat er werkt, de vele faciliteiten en de samenwerkingen met lokale ondernemers. We kijken dan ook uit naar het verzorgen van diverse gelegenheden in Studio Boschlaan!’. 

TopParken

TopParken is gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties. De directie bestaat uit Janus Bergervoet (70) en zijn dochter Riekie Bergervoet (48). De organisatie richt zich op de ontwikkeling van vakantieparken en de verkoop- en verhuur van vakantiewoningen op natuurrijke locaties in Nederland. Door decennialange ervaring gecombineerd met een schat aan kennis, is TopParken uitgegroeid van klein familiebedrijf tot een toonaangevende speler in de Nederlandse recreatiemarkt. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: