Kennisplatform voor Oost Nederland

Ekelenkamp en JIJ hypotheken gaan verder als Alpina

Geplaatst op 4 november 2022
Saxion gaat met partners in de regio samenwerken aan wendbare arbeidsmark

Ekelenkamp en JIJ hypotheken zijn sinds 29 oktober Alpina. Bij Alpina kun je nu terecht voor alle financiële dienstverlening: van verzekeringen en hypotheken tot financiële planning, pensioenen en makelaardij.

De lancering van Alpina volgt op de fusie van de Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep tot Alpina Group. Alpina Group introduceerde vervolgens op 1 oktober 2021 het nieuwe klantmerk Alpina. De gefaseerde migratie van de meer dan 50 kantoren die onder Alpina gaan vallen, loopt tot eind 2023. Ekelenkamp en Jij hypotheken zijn een van die kantoren.

Trots

Martijn Boerrigter, kantoordirecteur: “Ik ben trots dat Ekelenkamp en JIJ hypotheken overgaan naar het merk Alpina. Met Alpina willen we ons aanbod voor zowel particulieren als bedrijven optimaliseren en onze klanten nog beter bedienen. Dat doen we zowel online als offline, waarbij de keus en wens van de klant altijd leidend is. Natuurlijk is het ook dubbel, want we nemen afscheid van een vertrouwde naam, maar onze klanten krijgen er een breder aanbod voor terug. Wat zeker niet gaat veranderen is onze deskundige en persoonlijke dienstverlening. Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen en leven, en wij helpen daar graag bij.”

Ook staat er nog een verbouwing dit jaar op stapel en wordt het pand waarin Ekelenkamp zich bevindt gemoderniseerd. Vervolgens zal ook Mulder Makelaardij (2023) hier zijn intrek nemen.

Over Alpina

Alpina is er voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan diensten en producten waaronder verzekeringen, hypotheken, financiële planning, pensioenen en makelaardij. Alpina is dichtbij: zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal en regionaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We werken met gediplomeerde specialisten die onze klanten kennen. We zoeken en vinden altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.

Over Alpina Group
Alpina is onderdeel van Alpina Group, een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. We zijn een adviesbedrijf met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België en een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor zijn we één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: