Kennisplatform voor Oost Nederland

Eurol Service Point houdt landelijke campagne

Geplaatst op 11 mei 2021
Eurol Service Point houdt landelijke campagne

Onder de slogan ‘Stuur je factuur in en win’ houdt Eurol de komende zes weken een landelijke campagne voor de ruim 150 Eurol Service Points. Via een speciale actiepagina kunnen klanten van de Eurol Service Points hun werkplaatsfactuur insturen. Elke week vergoedt Eurol een factuur én wint iemand een compleet verzorgd kartarrangement voor twee personen inclusief meet & greet met Tim Coronel.

Dennis Marsman, Marketing Manager bij Eurol: “Na de uitrol van onze garageformule begin 2020 zijn we hard gegroeid naar ruim 150 vestigingen. Onze primaire focus is om garagisten inhoudelijk te ondersteunen om zo het rendement op smeermiddelen te verhogen. Nu gaan we de naamsbekendheid van de formule verder verhogen en helpen om klanten te trekken naar de Eurol Service Points.”

‘Stuur je factuur in en win’

In de ‘Stuur je factuur in en win-campagne’ heeft Tim Coronel de hoofdrol. De actie wordt online ondersteund op www.eurol.com/winactie en op verschillende social media kanalen. Daarnaast ontvangt elke Eurol Service Point een actiepakket met flyers en posters. De actie loopt tot en met 20 juni 2021.

Over Eurol Service Point

Eurol Service Point is een snelgroeiende garageformule met meer dan 150 vestigingen in Nederland. Door middel van uitgebreide technisch en commercieel ondersteuning zorgt Eurol voor meer rendement op smeermiddelen. Garagisten profiteren van de jarenlange kennis en ervaring van de grootste onafhankelijke smeermiddelproducent van Nederland.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: