Kennisplatform voor Oost Nederland

Evenementenhal lanceert nieuw event: Kerstpakkettenmarkt!

Geplaatst op 18 oktober 2016
Evenementenhal Hardenberg Kerstpakkettenmarkt

Evenementenhal Hardenberg presenteert een nieuw kerstevenement: Kerstpakkettenmarkt. Op 13, 14 en 15 december 2016 zal de eerste editie plaatsvinden. Renée Reinders van Evenementenhal licht het concept toe.

Concept
“Voorgaande jaren maakte de Saxenburgh Groep al gebruik van dit concept. Medewerkers van uw bedrijf kunnen zelf het kerstpakket samenstellen. Een 20-tal winkeliers uit de regio vormen een sfeervolle kerstpakkettenmarkt. Zij ‘verkopen’ hun producten aan personeelsleden van bedrijven die op die manier zelf hun eigen kerstpakket kunnen uitkiezen.”

Uitkiezen
Reinders: “Bedrijven nemen een arrangement af dat per personeelslid bestaat uit een cateringarrangement en een aantal bonnen (ter waarde van 5 euro). Hiermee kunnen zij hun kerstcadeautjes zelf uitkiezen. Iets lekkers, iets leuks of iets nuttigs, alles is mogelijk. De Kerstpakkettenmarkt wordt compleet in kerststijl aangekleed met kersthuisjes, kerstbomen, lichtjes en kerstmuziek.”

Evenementenhal Hardenberg organiseert de Kerstpakkettenmarkt in samenwerking met Siska Plas van DA Drogisterij. Meer details over het concept en prijzen zijn online te vinden op de website.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: