Kennisplatform voor Oost Nederland

FalcoCrate: speciaal fietsenrek voor kratfietsen

Geplaatst op 18 april 2016
FalcoCrate fietsenrek

De populaire transportfietsen zijn breder dan standaard fietsen en nemen veel parkeerruimte in beslag. FalcoCrate biedt een fietsparkeeroplossing voor transportfietsen (fietsen met een voordrager). Voorafgaand aan de ontwikkeling van FalcoCrate is onderzoek gedaan naar de optimale maatvoering en gebruikersvriendelijkheid. Het resultaat is een hoog/ laag fietsenrek met een h.o.h. ruimte van 45 cm. Het hoogteverschil tussen de hoge en lage fietsplaatsen is iets groter als bij standaard fietsenrekken. De toegepaste oploopgoot zorgt ervoor dat fietsen ook op de hoge plaatsen eenvoudig en goed geparkeerd worden.

FalcoCrate is leverbaar als enkelzijdig fietsenrek met 3,4 of 6 plaatsen. FalcoCrate wordt standaard thermisch verzinkt, indien wenselijk kan het rek op kleur gebracht worden middels poedercoaten.  Het is mogelijk om de gestalde fiets met een extra slot vast te maken aan de aanbindmogelijkheid.

FalcoSound
Door het gebruik van de Falco fietsenklem FalcoSound kunnen ook standaard fietsen prima geparkeerd worden in FalcoCrate.
 Door FalcoCrate in te zetten op plaatsen waar veel jongeren een transportfiets parkeren, zoals scholen, stations en stadscentra, wordt er ruimte bespaard. Met FalcoCrate kunnen kratfietsen in een rek geparkeerd worden, fietsen staan dan geordend en er kunnen meer fietsen geparkeerd worden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: