Kennisplatform voor Oost Nederland

Feestelijke opening van nieuwe vestiging van Visser & Visser in Zwolle

Geplaatst op 29 januari 2024
Feestelijke opening van nieuwe vestiging van Visser & Visser in Zwolle

Accountants- en advieskantoor Visser & Visser vierde onlangs met succes de officiële opening van haar nieuwe vestiging in Zwolle. Het evenement trok meer dan 100 bezoekers, waaronder lokale ondernemers, klanten en relaties.

In het najaar van 2023 werd de vestiging opgericht door een ervaren team, bestaande uit Harmen Dekker, Erwin Draaijer en Bert-Jan Westerink. In december verhuisde het inmiddels uitgebreide team naar het nieuwe pand aan de Branderweg 3A in Zwolle, waar een dynamische werkomgeving voor medewerkers is gecreëerd en een fijne plek om voor en met klanten te werken aan de toekomst.

Harmen Dekker, vestigingsleider van het bedrijf benadrukt het belang van nauwe samenwerking. “Het openingsfeest markeert niet alleen een fysieke aanwezigheid in Zwolle, maar symboliseert ook onze toewijding om een belangrijke partner te zijn voor ondernemers hier”, zegt hij. “Met de recente uitbreiding van onze dienstverlening bieden we naast financiële dienstverlening ook strategische dienstverlening, waaronder organisatie- en leiderschapsontwikkeling aan. Daarmee kunnen we een veelzijdige adviespartner zijn voor ondernemers. We kijken ernaar uit om onze klantenportefeuille verder uit te breiden en een sleutelrol te spelen in de groei van lokale bedrijven.”

Het openingsfeest was de perfecte gelegenheid om de regio Zwolle kennis te laten maken met het Accountants- en advieskantoor en het team. Na een officieel openingsmoment konden gasten genieten van een rondleiding door het nieuwe kantoor en kennismaken met het team en andere aanwezigen.

Visser & Visser

Accountants- en advieskantoor uit Zwolle biedt met ongeveer 500 medewerkers het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers. We werken vanuit 13 vestigingen in Nederland en hebben specialistische kennis in huis op gebied van IT, corporate finance en organisatie- en strategieontwikkeling.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: