Kennisplatform voor Oost Nederland

FlowSports vestigt zich in nieuwe WTC Twente

Geplaatst op 13 juli 2016
FlowSports en WTC Twente

Het internationaal opererende FlowSports vestigt zich in het nieuwe pand van het World Trade Center Twente in Hengelo. FlowSports ondersteunt vrouwelijke profvoetballers in hun sportieve loopbaan. Eigenaresse Leoni Blokhuis is erg content met de nieuwe plek: “De werkplekken hebben een frisse uitstraling en een open karakter. Daarnaast is delen van kennis vermenigvuldigen. Met het internationale netwerk van het WTC zijn we in één keer de wereld rond.”

FlowSports
FlowSports verzorgt het management van vrouwelijke profvoetballers in de ontwikkeling naar de top. Terwijl de voetballers zich focussen op hun sportieve prestaties, presteert FlowSports op zakelijk gebied. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, contractuele begeleiding, marketing, PR en sponsoring, maar ook voor de maatschappelijke carrière tijdens of na de sport.

Uw kantoor bij de WTC Twente organisatie?
U kunt straks evenals FlowSports uw eigen kantoor vestigen in het WTC Twente. Met name geschikt voor bedrijven die zelf internationaal actief zijn, internationale bedrijven ondersteunen of op zoek zijn naar een kantoor met internationale uitstraling. Het World Trade Center Twente biedt u een hoge mate van flexibiliteit. Reguliere kantoorruimten zijn te huur vanaf plm. 25 m² en u kunt naar eigen wens in overleg uitbreiden of inkrimpen. Uiteraard is uw kantoorruimte voorzien van de infrastructuur die u op dit niveau mag verwachten.

Flexplekken
Niet iedere ondernemer heeft een eigen kantoor nodig en veel ondernemers delen ook liever in de energie van andere ondernemers door te werken in een open en professionele omgeving. Deze ondernemers, zelfstandige professionals en eigentijdse werkers geeft het WTC Twente graag de ruimte. Het WTC Twente biedt flexibele werkplekken aan die per dag(deel) worden gehuurd middels een strippenkaart. Ook is het mogelijk middels een abonnement voor een langere periode 1 of meerdere werkplekken af te nemen. Het WTC Twente focust daarbij op bedrijven die internationaal actief zijn.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: