Kennisplatform voor Oost Nederland

Gaston Schul breidt douanediensten uit naar Ierland

Geplaatst op 21 maart 2023
Gaston Schul breidt douanediensten uit naar Ierland

Douanedienstverlener Gaston Schul, met onder andere een vestiging in Oldenzaal, breidt zijn full-service aanbod uit naar de Ierse markt, en biedt zijn diensten nu ook aan bedrijven die willen handelen met Ierland. Hiermee is het bedrijf nu actief in zes landen.

Deze uitbreiding is een mooie en logische volgende stap voor het bedrijf, en zorgt voor nog sterkere klantrelaties. Vanuit de vestiging in het Britse Felixstowe zal het team van douane-experts de diensten uitbreiden door het maken van douaneaangiften voor import en export van en naar Noord-Ierland en de Republiek Ierland.

Ook de adviesdiensten van het bedrijf worden uitgebreid naar Ierland. Klanten worden op de hoogte gehouden van de laatste regels en eisen en worden voorzien van passend advies voor hun bedrijf. De goederen stromen op deze manier zo soepel en efficiënt mogelijk door het douaneproces. Naast de dagelijkse werkzaamheden zal het toezicht op het voorgestelde Windsor-kader, dat op 23 februari is aangekondigd door de Britse regering, een belangrijk aandachtspunt zijn.

Full-service aanbod

“Als Gaston Schul-familie kondigen wij trots aan dat ons full-service aanbod nu beschikbaar is in Ierland. Dit is een spannend hoofdstuk voor onze groei, nu we uitbreiden naar weer een ander Europees land”, zegt CEO Rob Ewalds van Gaston Schul. “Met de kennis, vastberadenheid en efficiëntie van ons team kunnen we onze bestaande en toekomstige klanten beter van dienst zijn met al hun Ierse zaken. Deze uitbreiding is opnieuw een voorbeeld van de ambitie die onze steeds groeiende organisatie drijft. We kunnen niet wachten om te zien welke nieuwe inspanningen er in het verschiet liggen met deze geweldige nieuwe aanwinst!”

“Deze nieuwe lancering in Ierland zal het voor ons alleen maar makkelijker maken om de beste service en ervaring te bieden aan onze bestaande en potentiële klanten. Ik ben ontzettend enthousiast dat we ons aanbod voor onze klanten blijven uitbreiden, en dit maakt me zeer trots om deel uit te maken van de almaar groeiende Gaston Schul-familie”, zegt Michelle Ablett, UK Business Development & Product Manager.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: