Kennisplatform voor Oost Nederland

Genomineerde bedrijven prestigieuze World Trade Center Twente Export Award bekend

Geplaatst op 17 maart 2023
Genomineerde bedrijven prestigieuze World Trade Center Twente Export Award bekend

De prestigieuze World Trade Center Twente Export Award wordt periodiek uitgereikt aan een bedrijf of organisatie in de regio die zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt genomineerden op onder andere exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat. Naast de Award zelf ontvangt de winnaar mooie prijzen. Voor het tweede opeenvolgende jaar wordt ook een award uitgereikt aan de meest kansrijke starter op de internationale markt. Voorwaarde hierbij geldt dat de starter minder dan drie jaar internationaal actief is.

De onafhankelijke vakjury heeft uit de aanmeldingen en na de bedrijfsbezoeken drie genomineerden gekozen per categorie. De uitreiking van de awards vindt plaats op 23 maart 2023 in de prachtige zaal bij Concordia in Enschede.

In de categorie starters zijn de genomineerde bedrijven:

In de categorie internationaal ervaren MKB zijn de genomineerde bedrijven:

Het winnen van een export award is een enorme waardering voor het bedrijf. Volgens de winnaars van de afgelopen jaren levert het winnen van de export award veel publiciteit op en heeft het o.a. een positief effect gehad op de personeelswerving.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: