Kennisplatform voor Oost Nederland

Gezocht: Innovatieve Ondernemers in Regio Foodvalley

Geplaatst op 24 april 2024
Gezocht: Innovatieve Ondernemers in Regio Foodvalley

Op 16 oktober 2024 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemers uit de regio. Ondernemers met innovatieve producten of diensten kunnen zich tot en met 25 augustus aanmelden via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl. Een voordrachtscommissie stimuleert dat proces.  Een vakjury maakt daarna bekend welke drie ondernemers voor de prijs worden genomineerd. Dit jaar reiken wij de Innovatieprijs voor het eerst uit in drie verschillende categorieën: Maakindustrie/Energie & Milieutechnologie, Agrifood en ICT.

Slim, praktisch en circulair

In Regio Foodvalley werken overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen samen aan duurzame oplossingen. Samenwerking staat vaak aan de basis van innovaties met een groot effect. Aan de meest impactvolle innovaties worden de Innovatieprijzen Regio Foodvalley 2024 uitgereikt. In alle categorieën is naast de vakjuryprijs ook een publieksprijs.

Criteria

De Innovatieprijs Regio Foodvalley is er voor producten en diensten met grote impact in en buiten Regio Foodvalley. Om hiervoor in aanmerking te komen, gelden de volgende criteria:

  • Het gaat om duurzame technologische innovaties waarbij circulariteit een belangrijke rol speelt.
  • De innovaties zijn ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking.
  • De innovaties werken en dat kan worden aangetoond met resultaten of een prototype.
  • ICT innovatieve oplossingen dragen bij aan toonbare efficiënte dienstverlening na het afnemen van de dienstverlening (en zijn dataveilig).

Laatste winnaars

Vorig jaar ontvingen Saia Agrobotics en Upstream Foods de Innovatieprijs voor hun innovatieve bijdragen. BFG Warehousing en Aryzon World wonnen respectievelijk de juryprijs en de publieksprijs in de ICT-categorie.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich tot en met 25 augustus 2024 aanmelden via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl/aanmelden. Op 16 oktober 2024 worden de Innovatieprijzen Regio Foodvalley 2024 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Mauritskazerne in Ede uitgereikt. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: